Irina Shayk opäť v centre pozornosti! V batikovaných mini si vyrazila na obed

Za posledných pár týždňov stihla návštevu niekoľkých destinácií a naposledy je magnetom pre objektívy v Los Angeles. Ruská kráska Irina Shayk sa v Hollywoode rýchlo udomácnila.

23.08.2021 13:00
irina Foto:
Topmodelka Irina Shayk na zábere z roku 2020 po prehliadke značky Versace.
debata

Hoci 35-ročnú krásku pritiahli do mesta anjelov pracovné povinnosti, nevenujem sa im až tak veľmi, aby si nemohla odbehnúť do kaviarne či na obed. Pri jednom z takýchto „výjazdov“ ju opäť zachytili objektívy paparazzov, ktorých je v LA ešte niekoľkonásobne viac ako v Shaykovej „domovskom“ New Yorku.

Modelka sa v pánskej spoločnosti vybrala do jednej z maličkých miestnych reštaurácií, pričom zaujala aj tým, čo si na seba obliekla. Ležérne batikované tričkošaty toho veľa z jej nôh nezakryli. Matka dcéry Ley sa však môže svojou figúrou hrdo pochváliť. A to aj napriek kritike, ktorá sa na ňu zosypala pred pár dňami, keď svet obleteli jej fotografie z dovolenky v Stredozemnom mo­ri.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Shaykovú médiá spomínajú so železnou pravidelnosťou a vďačným objektom je najmä vďaka svojmu súkromnému životu. Hoci ona sama ho komentuje alebo medializuje len veľmi sporadicky. Po údajnom krátkom romániku s Kanye Westom, ktorý jej okolie následne poprelo, sa mala Irina stretnúť s hercom Jasonom Sudeikisom, dvojica údajne vyrazila spoločne na kávu. Či sa to niekam posunulo, však nie je jasné.

Najnovšie správy však tvrdia, že Irina sa znovu vrátila ku galeristovi Vitovi Schnabelovi. Pred jeho apartmánom v New Yorku ju pred bezmála dvoma týždňami zachytili kamery reportérov v New Yorku. Topmodelka sa síce snažila skrývať svoju tvár pod masívnou kabelkou, ale jej totožnosť neunikla naozaj nikomu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #irina Shayk #modelka #Los Angeles #batika

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...