Namiesto karantény v hoteli nákupy? Nicole Kidman čelí kritike, tu je vysvetlenie

Divácka verejnosť s napätím očakáva na novú podobu herečky Nicole Kidmanovej v seriáli Nine Perfect Strangers, ktorý bude mať premiéru o pár dní. Austrálska hviezda však nezaháľa a znovu nakrúca. Akurát aj s príchuťou škandálu.

20.08.2021 11:00
Virus Outbreak Hong Kong Nicole Kidman Foto: ,
Herečka Nicole Kidman na archívnom zábere z roku 2020.
debata

Päťdesiatštyriročná Kidman sa ocitla pod paľbou kritiky po tom, čo pricestovala do Hong Kongu a ako občianka Austrálie neabsolvovala povinnú sedemdňovú karanténu po prílete, ktorá pre platí. Všetci cestujúci po prílete do Hongkongu pritom musia stráviť v hotelovej karanténe najmenej dva týždne. Po príchode z najrizikovejších krajín, medzi ktoré sa radia aj Spojené štáty, Británia a Francúzsko, dokonca 21 dní.

Médiám sa takýto postup nepáčil a kritike čelil aj Hongkongský úrad pre obchod a hospodársky rozvoj. Práve z jeho radov následne prišlo aj vyhlásenie, ktoré celú situáciu má upokojiť.

shutterstock 1894039807 Čítajte viac Posadnutá novou rolou? Nicole Kidman šokuje, nepočúvala ani na vlastné meno

„Nicole Kidman dostala výnimku na výkon určenej profesionálnej práce,“ znie v stanovisku pre médiá. Kidman, ktorá pricestovala do krajiny nakrúcať novinku pod názvom The Expats v produkcii spoločnosti Amazon, mala do krajiny pricestovať 12. augusta, no už o pár dní neskôr ju zachytili objektívy paparazzov v uliciach mesta. Údajne bola na nákupoch v luxusnej štvrti.Viacerým zástupcom médií sa nepáči, že pre hollywoodsku hviezdu platia iné pravidlá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #škandál #Nicole Kidman #Hong Kong #karanténa

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...