Bagárovú sfúkol partner na Instagrame: Dôvod? Toto mu mala 'vziať' zo šatníka

Už onedlho ju diváci opäť uvidia na televíznej obrazovke v úlohe porotkyne speváckej šou Superstar. Jej niekdajšia účastníčka Monika Bagárová sa vraj už veľmi teší.

21.08.2021 12:00
debata

Rodáčka z Brna stihla od záverečnej epizódy ostatného ročníka, v ktorom napokon zvíťazila talentovaná Barbora Piešová, porodiť dcérku Rumiu, venovať sa materským povinnostiam, ale tiež hudbe. A, samozrejme, aj svojmu partnerovi – zápasníkovi Makhmudovi Muradovi.

Podľa zdrojov z ich okolia sú priam idylickým párom, obaja sú do seba zamilovaní až po uši a tiež sú nadšenými rodičmi malej „Ruminky“, ako ju zvykne sama Bagárová volať na sociálnych sieťach. Aj taký zamilovaný párik však má občas dôvod na roztržky, či skôr podpichovanie (české škádlenie) jeden druhého.

Naposledy sa tak stalo, keď pôvabná speváčka pridala novú fotografiu na svojom Instagrame. Selfie záber z ulice, ktorým sa vraj len chcela poďakovať svojim fanúšikom, ju zachytáva v džínsoch, bielom tielku a výrazných slnečných okuliaroch. Práve tie vyvolali aj reakciu Muradova. „Nechaj už moje okuliare doma,“ napísal partnerke pod záberom.

To, samozrejme, vyvolalo úsmevné reakcie aj od Bagárovej fanúšikov, ale situáciu uviedla na pravú mieru samotná Monika. „Sú moje, sú dámske a sú od značky Bottega Veneta,“ odkázala všetkým speváčka. Nuž, možno je to vlastne tak, že si ich požičiava samotný Muradov.////

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #Instagram #Monika Bagárová #slnečné okuliare

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...