S bábätkami sa priam roztrhlo vrece! Z najkrajšej švédskej princeznej bude...

Len pred pár dňami pokrstil sledovaný švédsky pár, princezná Sofia s manželom princom Carlom Philipom, svojho tretieho syna.

22.08.2021 10:30
sofia Foto:
Princezná Sofia a jej manžel, princ Carl Philip a ich traja synovia - Julian, Gabriel a Alexander.
debata

Malý Julian sa krstu dočkal takmer päť mesiacov po narodení. Dvojica je už trojnásobnými rodičmi a po synoch Alexandrovi a Gabrielovi pribudol do ich rodiny v marci tohto roka práve princ Julian, ktorého pokrstila za prítomnosti ostatných členov kráľovskej rodiny hlava švédskej cirkvi (pozrite galériu).

Švédsky kráľ Carl Gustaf a jeho manželka -...
Švédska princezná Sofia s manželom princom...
+4Švédska princezná Sofia v náručí s princom...

Princezná Sofia sa však opäť teší z bábätkovských noviniek. Ako informuje denník „Svensk Dam“, krásna princezná sa už čoskoro stane tetou. Jej staršia sestra Lina Hellqvist očakáva narodenie prvého potomka so svojím partnerom. „Správne. Lina Hellqvist a jej partner Mattias Wikström čakajú dieťa a pár je z toho veľmi šťastný,“ informuje Christina Salbia, ktorá má s párom blízky vzťah.

Princ Julian, ktorého celé meno znie Julian Herbert Folke, je pre švédskeho kráľa Gustafa a jeho manželku Silviu 8. vnúčaťom v poradí, na svet prišiel 26. marca.

Sweden Royals Čítajte viac Očarili vás šaty so štipkou folklóru na krásnej princeznej? Tu sú naše tipy

Carl Philip (41) sa s o päť rokov mladšou Sofiou Kristinou Hellqvistovou, ktorá sa živila ako modelka a účinkovala aj v reality show švédskej televízie TV4, zoznámil v roku 2010. O štyri roky neskôr dvojica potvrdila zasnúbenie. Zosobášili sa v júni 2015. Sofii po svadbe udelili titul princezná a tiež vojvodkyňa z Värmlandu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Sofia #princ Carl Philip

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....