Fanúšikovia agenta 007 sa dočkali! Dátum premiéry novej bondovky je tu

Dlho očakávaná svetová premiéra novej bondovky No Time to Die sa napokon uskutoční 28. septembra v londýnskej multifunkčnej aréne Royal Albert Hall. Oznámili to v piatok na Twitteri tvorcovia snímky.

21.08.2021 08:36
daniel craig Foto:
Herec Daniel Craig.
debata (3)

Hlavného predstaviteľa Daniela Craiga budú na červenom koberci sprevádzať producenti Michael Wilson a Barbara Broccoliová, ako aj režisér Cary Joji Fukunaga, informuje tlačová agentúra AFP. Premiéru 25. filmu o fiktívnom britskom špiónovi Jamesovi Bondovi z dielne produkčnej spoločnosti Eon Productions viackrát odložili z dôvodu pandémie koronavírusového ochorenia COVID-19. Premiéra sa pôvodne mala konať už vlani v marci. Americké filmové štúdio Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) v januári oznámilo, že film bude globálne uvedený na trh 8. októbra.

Predpokladá sa, že pre Craiga pôjde o posledné stvárnenie postavy Bonda; účinkoval v štyroch predošlých bondovkách. V novej snímke sa okrem neho predstavia Rami Malek, Lashana Lynchová, Léa Seydouxová či Ben Whishaw.

Úspech filmu, ktorého rozpočet dosiahol 250 miliónov dolárov, je pre MGM dôležitý. V Severnej Amerike ho bude distribuovať spoločnosť United Artists a o jeho medzinárodnú distribúciu sa postará Universal Pictures.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #bondovka #Daniel Craig

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...