Vo Varoch to prasklo! Tento slávny pár sa po rokoch odhodlal k svadbe, už sú svoji

Úvod festivalu vo Varoch patril nielen sledovanej promenáde hviezd na červenom koberci pred hotelom Thermal.

23.08.2021 10:30
issová martha Foto:
Tvorcovia a herci filmu Zátopek - zľava: kameraman Štěpán Kučera, herec James Frecheville, režisér David Ondříček, herečka Martha Issová, herec Václav Neužil, producent Kryštof Mucha.
debata (3)

Niesol sa aj v znamení dvoch ďalších udalostí – ocenenia britského herca Michaela Cainea, ktorý si vo Varoch prevzal Krištáľový glóbus za mimoriadny prínos svetovej kinematografii aj očakávanej premiéry novinky Zátopek.

peštová Čítajte viac Festival vo Varoch sa začal! Čvančarová, Peštová a Issová sa prešli po červenom koberci, čerešničkou bol Caine

A práve herečky Marthy Issovej (40), ktorá v ňom stvárňuje hlavnú ženskú postavu a režiséra Davida Ondříčka (52) sa týka správa, ktorá sa dostala do sveta práve vo Varoch. Slávny český pár, ktorý spolu žije už desať rokov, sa zosobášil. Z obsadzovanej herečky a vychyteného režiséra sú tak už nejaký čas manželia, ako Issová prezradila pre český Blesk. „Áno, je to môj manžel,“ povedala herečka, ktorá už Ondříčkovi porodila dve dcéry. Ako ešte prezradila, ich svadba bola malá, konala sa len nedávno a za svedka im bol producent filmu Zátopek, Kryštof Mucha.

zväčšiť Režisér a herci filmu Zátopek - vpredu: režisér... Foto: Film Servis Festival Karlovy Vary
reziser-david-ondricek Režisér a herci filmu Zátopek - vpredu: režisér David Ondříček, za ním herečka Martha Issová a herec Václav Neužil.

David Ondříček sa podpísal pod filmy ako Samotári (2000) či Šeptej (1996), neskôr pod snímky ako Dukla 61 (2018), v ktorej si zahrala aj Issová či film V tieni (2016). Issovú diváci poznajú vďaka úlohám vo filmoch ako Sedem zhavranelých bratov, Perfect Days, Líbáš jako Bůh…

Herečka Jitka Čvančarová s manželom Petrom Čadkom.
Herečka Klára Issová a herečka Jitka Schneiderová.
+12Herečka Klára Issová a herečka Jitka Schneiderová.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Martha Issová #MFF Karlove Vary

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...