Pár mesiacov obnovenej romance a je to tu! Affleck sa vraj chystá na veľký krok

Zdá sa, že vo vzťahu Jennifer Lopezovej a Bena Afflecka to ide skutočne závratnou rýchlosťou. Len niekoľko mesiacov strávených spolu vedie známeho herca a režiséra k odvážnemu kroku.

24.08.2021 11:30
Relationships- Rekindling Old Flames Foto:
Jennifer Lopez a Ben Affleck na koláži dvoch záberov.
debata (1)

Tvrdia to aspoň zdroje spoza veľkej mláky, podľa ktorých sa počas uplynulého víkendu objavil 49-ročný herec v jednom z klenotníckych butikov v Los Angeles. A neriešil len tak hocičo, vraj sa zaujímal špeciálne o zásnubné prstene. Malo sa tak stať v jednom z klenotníctiev vo Westfield Century City, veľkom nákupnom centre v Los Angeles, kam sa Affleck vybral so svojimi troma deťmi – dcérami Seraphinou a Violet a synom Samuelom.

Portál PageSix.com dokonca disponuje fotografiami, na ktorých vidieť Afflecka, ako si prezerá ponuku prsteňov v klenotníctve renomovanej značky Tiffany & Co. Na fotografiách je predstaviteľ zatiaľ posledného filmového Batmana (už čoskoro ho vystrieda Robert Pattinson) s perom a papierikom v ruke. Ako píše portál, zdá sa, že Affleck si robil poznámky o jednotlivých prsteňoch a pred nákupom sa chce ešte poradiť s niekým povolanejším.

Jennifer Lopez a Ben Affleck pristihnutí pri bozku
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

V rokoch 2002 až 2004, keď hollywoodsky herec randil s Jennifer Lopezovou prvýkrát, sa dvojica tiež zasnúbila. Vtedy slávnu latino-krásku požiadal Affleck o ruku s prsteňom v hodnote 2,5 milióna dolárov. Klenot pochádzal z dielne renomovaného klenotníka Harryho Winstona a Lopez si ho vraj aj po zrušení zásnub nechala, pretože bol nádherný.

Či teda čoskoro padne očakávaná otázka „vezmeš si ma“ druhýkrát, ukáže určite čas. Možno veľmi blízky. Nechajme sa prekvapiť…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zasnúbenie #Jennifer Lopez #prsteň #Ben Affleck

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...