Prachař z Talentu ukázal vo Varoch novú lásku: Neuveríte, po jeho boku je táto dáma!

Jeden by si pomyslel, že striedanie partnerov v rámci šoubiznisovej sféry sa deje len v Hollywoode, ale ani susedné Česko (a konieckoncov ani Slovensko) nie sú výnimkou. Na svete je už pár týždňov nový párik. Debutoval v Karlových Varoch.

25.08.2021 08:21
debata (5)
zväčšiť Herečka Sara Sandeva a herec Jakub Prachař... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
625228305 Herečka Sara Sandeva a herec Jakub Prachař spoločne na festivale v Karlových Varoch.

Na filmový festival, ktorý odštartoval minulý týždeň v piatok, dorazil známy český herec, spevák a tiež porotca televíznej šou Česko Slovensko má talent Jakub Prachař. Prekvapením pre niektorých hostí – hoci asi len minimum z nich (tých, ktorí nečítajú bulvár) – musela byť jeho dámska spoločnosť.

Prachař je už niekoľko týždňov zadaný a jeho partnerkou sa stala pôvabná česká herečka s macedónskym pôvodom Sara Sandeva. Dvadsaťštyriročná hnedovláska, ktorú môžu slovenskí diváci poznať napríklad z rozprávky Zakliate pierko, ale tiež snímok Strašidla či Po čom muži túžia, sa mala s Prachařom dať dohromady pri tvorbe spoločného projektu. Dvojica nakrúca seriál s názvom Dvojka na zabití.

628116124 Čítajte viac Bolek Polívka ukázal vo Varoch tri najmladšie ratolesti: Podoba je jasná, ale s kým viac...

Ak to veľmi nadnesieme, bude to asi pomerne príznačný názov pre Prachařovu bývalú partnerku – modelku a moderátorku Agátu Hanychovú, ktorá nový vzťah svojho ex nezvláda dobre. Na sociálnych sieťach sa tiež kriticky vyjadrila na adresu toho, že sa Prachař so Sandevou venuje nežnostiam na verejnosti, pričom o ich dieťa, s ktorým mal v tom čase tráviť čas, sa starala pestúnka. „Musela ju strážiť pestúnku, lebo babička Dana Batulková bola na tej akcii tiež,“ rozhorčovala sa Hanychová pred pár týždňami na sociálnej sieti.

Každopádne, novej láske asi Hanychovej vyjadrenia nezabránia. Tridsaťsedemročný Prachař a jeho pôvabná partnerka vyzerali v Karlových Varoch naozaj zamilovane a celkom otvorene prezentovali svoju lásku. Sandeva sa iba pred časom rozišla tiež – jej posledným partnerom bol futbalista Václav Černý.

Herečka Martha Issová v kreácii Chatty.
Herečka Hana Vágnerová (vpravo) s kolegyňou...
+8Modelka Daniela Peštová v šatách značky Amen a...

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pár #Agáta Hanychová #Karlovy Vary #Jakub Prachař #Sara Sandeva

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...