Bieberovci na rande v obkľúčení! A pozrite sa na Hailey, v minišatách vyzerá božsky

Dokonalý manželský párik? Určite by nejeden fanúšik použil podobný prívlastok. Nech už je to, ako chce - spevák Justin Bieber a jeho polovička Hailey Bieber vyrazili na večerné "rande" a vyzerali naozaj zladene.

26.08.2021 00:00
628625142 Foto:
Modelka Hailey Bieber a jej manžel Justin Bieber spoločne vyrazili na rande do večerného Beverly Hills.
debata

Kanadský rodák a jeho americká manželka si vyrazili na večeru do jedného z vychytených podnikov v Beverly Hills. Nezaobišlo sa to však bez pozornosti okolia. Kráčať len tak ulicou v ich prípade znamená tvorenie sa zástupu fanúšikov a, samozrejme, večnú prítomnosť paparazzov a reportérov. Inak to nebolo ani v tomto prípade.

Bieberovcov sa dokonca niektorí novinári pýtali na to, kedy plánujú založiť rodinu. Dvojica však podobné otázky úplne ignorovala a celkovo sa manželia tvárili tak, akoby okolo nich vôbec nikto nebol. Niekto by to mohol označiť za drzé či neslušné, ale faktom je, že neustála prítomnosť médií a verejnosti si pýta občas aj hrošiu kožu.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Dlhonohá blondínka Hailey, ktorá patrí medzi najžiadanejšie modelky súčasnosti, bola neprehliadnuteľná aj vďaka voľbe svojho outfitu. Čiernobiele šaty s výrazným florálnym vzorom a našuchorenými ramenami magnetizovali pohľady okolia, odhalené nohy v minidĺžke luxusného odevného kúsku azda ešte viac. Hailey si tiež vzala na nohy sandáliky na vysokom podpätku a celý styling doplnila výraznou kabelkou do ruky v zelenej farbe.

Celebritnú dvojicu vídať stále častejšie pri bežných záležitostiach, ako je prechádzka mestom, návšteva reštaurácie, kina či dokonca nedávno „baby-sitting“. Justin a Hailey sa starali o dieťa svojej dobrej kamarátky. Aj to, samozrejme, znovu vyvolalo otázky, ako to vyzerá s rozšírením ich rodiny. Dvadsaťsedemročný spevák a o tri roky mladšia partnerka však podobné dotazy zatiaľ odrážajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #rande #dvojica #Hailey Bieber

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...