Konečne! Kňažná Charlene po dlhých týždňoch objala svoje deti. Nie však v Monaku

6-ročné dvojičky prileteli za svojou mamou do Južnej Afriky.

26.08.2021 11:30
charlene Foto:
Kňažná Charlene (43) a monacký princ Albert na archívnej snímke.
debata

Choroba a komplikácie po operácii neumožňujú monackej kňažnej Charlene odcestovať do Monaka z rodnej Južnej Afriky už niekoľko mesiacov. To všetko prinieslo dvojnásobnej mame aj dlhé odlúčenie od jej ratolestí – dvojičiek Gabrielly a Jacquesa. Aj od manžela, princa Alberta.

Rodina ju v Južnej Afrike doposiaľ navštívila len raz – začiatkom júna v KwaZulu, no vzápätí sa vrátili bez Charlene do Monaka. Detí sa tak dočkala po dlhých týždňoch až teraz, koncom augusta, spoločnými zábermi sa Charlene pochválila aj na Instagrame. "Som taká šťastná, že môžem mať opäť svoju rodinu pri sebe,“ komentovala princezná niekoľko záberov. Ako ešte dodala k fotkám, jej dcéra sa rozhodla sama ostrihať si ofinu.

charlene Čítajte viac Kňažná Charlene je mesiace mimo domu! Špekulácie o konci vzťahu s princom Albertom silnejú

Dlhé odlúčenie manželov už vzbudilo niekoľko špekulácií o možnom konci vzťahu či kríze, dvojica však správy popiera aj zverejňovaním rôznych spoločných videí (archívnych). Princezná Charlène je v Južnej Afrike od mája. Po problémoch so stredným uchom a nevyhnutnou operáciou, ktorú pre infekciu ucha, hrdla a nosa podstúpila v rodnej krajine, jej lekári zakázali lietať.

2. júla 2011 sa v Monaku konal cirkevný sobáš Charlene Wittstockovej s monackým kniežaťom Albertom. Sledovaný pár sa dočkal spoločných potomkov, dvojičiek. Tie kňažná Charlene priviedla na svet v decembri 2014. Dievčatko dostalo meno Gabriella Therese Márie a chlapec Jacques Honoré Rainier.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #kňažná Charlene

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...