Veľká novinka! A zase ju utajili. Diane Kruger s Normanom Reedusom sú...

Svoj súkromný život žijú mimo pozornosti objektívov a takmer vôbec o ňom nehovoria. Asi teda neprekvapí, že relatívne veľká novinka z ich súkromia vyplávala na povrch až v týchto dňoch.

28.08.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa norman reedus (@bigbaldhead)

Herečka Diane Kruger a jej životný partner Norman Reedus sa podľa informácií magazínu People mali zasnúbiť. „Spravili tak v Atlante a jej prsteň je úžasný,“ citoval magazín svojho informátora. Viac detailov však nepriniesol a, samozrejme, ani jeden z dvojice správu nepotvrdil.

Štyridsaťpäťročná Kruger a jej partner, o sedem rokov starší Reedus, sa zoznámili pri práci na snímke Sky a následne sa začal ich vzťah. Blondínka, ktorá v minulosti patrila medzi múzy Karla Lagerfelda, bola dlhý čas zadaná s kolegom Joshuom Jacksonom.

Rodáčka z Nemecka má za sebou dokonca aj jedno manželstvo, ktoré však trvalo len pár rokov. Vo Francúzsku bola v rokoch 2001 až 2006 vydatá za herca Guillauma Caneta – ten je dnes životným partnerom Marion Cotillardovej. Reedus je zase známy ako bývalý partner topmodelky Heleny Christensenovej, s ktorou má dnes už dospelého syna.

S Diane Krugerovou vychovávajú spoločne dcérku, ktorá sa narodila v roku 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #Diane Kruger #Norman Reedus

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...