Nič sme netutlali, len sme nevolali do novín, vraví čerstvý ženáč Ondříček

Len niekoľko dní je známe, že režisér nového českého filmu Zátopek a herečka Martha Issová, jeho dlhoročná životná partnerka a mama jeho dvoch detí, sa vzali.

28.08.2021 10:00
628786853 Foto:
Herečka Martha Issová s manželom Davidom Ondříčkom a ich dcérou Františkou na premiére filmu Zátopek v kine CineStar Anděl.
debata

Informáciu, ktorú dvojicu potvrdila na filmovom festivale v Karlových Varoch, sprevádzali titulky v tlači o „utajenej svadbe“ či „ututlaní“ takej dôležitej udalosti. Známy český režisér však uviedol, že s Issovou nič netajili.

„Nič sme netutlali, proste sme sa vzali. Len sme napríklad nemali potrebu zavolať do novín a oznámiť informáciu,“ komentoval Ondříček v talk-šou Honzu Dědka. Ako poznamenal český portál Super.cz, ktorý režiséra očakávaného filmu o známom bežcovi a olympionikovi Emilovi Zátopkovi citoval, malo ísť o veľmi komorný obrad. Zišla sa na ňom najbližšia rodina a pár priateľov šoubiznisového pá­ru.

issová martha Čítajte viac Vo Varoch to prasklo! Tento slávny pár sa po rokoch odhodlal k svadbe, už sú svoji

„Bola to malá rodinná svadba a bolo to skvelé,“ poznamenal pre portál 52-ročný režisér, ktorý s Marthou Issovou vychováva dcéru Františku a Emíliu. Z predchádzajúceho vzťahu má syna Rudolfa.

Martha Issová, ktorá je jeho životnou družkou, podľa kritikov exceluje v úlohe Dany Zátopkovej v spomenutom filme Zátopek. Podobne tvrdia kritici aj o jej kolegovi, predstaviteľovi Emila Zátopka – hercovi Václavovi Neužilovi. Viac čítajte tu.

Česká herečka Martha Issová stvárnila vo filme...
Herec Václav Neužil ako český bežec Emil...
+8Česká herečka Martha Issová stvárnila vo filme...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #tajomstvo #Martha Issová #David Ondříček

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...