Johnny Depp v noci priletel do Varov, čakal ho Bartoška aj desiatky fanúšikov! Pozrite si video

Vo štvrtok večer pristálo na letisku v Karlových Varoch lietadlo, z ktorého vystúpila hollywoodska hviezda a hosť tohtoročného festivalu - Johnny Depp.

27.08.2021 10:40
depp Foto:
Herec Johnny Depp dorazil v noci v dobrej nálade do hotela Pupp, sprevádzal ho Jiří Bartoška.
debata

Hviezda filmov ako Piráti z Karibiku, Charlie a továreň na čokoládu či Strach a hnus v Las Vegas sa fanúšikom oficiálne predstaví v piatok na červenom koberci pred hotelom Thermal o druhej poobede, na podujatiach vo Varoch bude k videniu aj v sobotu, keď bude okrem iného hosťom slávnostného ukončenia festivalu.

Video
Zdroj: Splash/Profimedia

U našich susedov uvedie v piatok dokumentárny film, ktorý sa na festivale premieta s titulom „Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem“, následne sa zúčastní aj diskusie o tejto snímke. 28.8. potom uvedie film Minamata.

Na Deppa čakalo pred letiskom po prílete (cca okolo jedenástej večer) niekoľko fanúšikov a novinárov, herec ich len rýchlo pozdravil a nasadol do pristaveného auta, z ktorého sa ešte pár chvíľ usmieval a zdravil prítomných ľudí. Deppa sprevádzal aj riaditeľ festivalu, Jiří Bartoška a niekoľko členov ochranky. Následne pred polnocou vystúpil pred hotelom Pupp. (video)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #MFF Karlove Vary

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...