Becker pristihnutý u kaderníka! Tak toto je tajomstvo jeho platinovej blond?

Z mužov si občas robí ich okolie sranda, ak chcú s pribúdajúcimi šedinami v tmavých vlasoch bojovať farbou. Ale zdá sa, že podobne to rieši aj slávny tenisový šampión Boris Becker.

30.08.2021 00:00
628836949 Foto:
Bývalý tenisový šampión Boris Becker odchádza z kaderníctva Danilo Hair Boutique v Londýne.
debata

Dnes 53-ročný rodák z nemeckého Leimenu zavítal pred pár dňami do priestorov Danilo Hair Boutique v Londýne, kde sa zveril do rúk odborníkov. Čo však pravdepodobne Becker ani netušil, že ho celý čas snímajú paparazzovia. Výsledkom je video a zábery, kde ho vidieť s fóliou na hlave a tiež výslednými – platinovo nafarbenými kaderami.

Tenisový divoch a otec štyroch detí si na svoj vzhľad potrpí a nemení na tom nič ani fakt, že mu od čias vrcholovej kariéry pribudli roky a aj nejaké to bruško. Návštevu vychýreného kaderníckeho salóna údajne absolvuje so železnou pravidelnosťou. Akurát tentoraz to má aj s „dôkazovým“ materiálom.

Video
Zdroj: Backgrid UK / Profimedia

Paparazzovia si okrem iného všimli aj fakt, že Becker po skončení kaderníckeho zásahu zaplatil čiernou kreditnou kartou, ktorá údajne patrí medzi exkluzívne platobné karty a má ju k dispozícii len niekoľko tisícok najbohatších ľudí v Británii.

Paradoxné však je, že Becker v minulosti viackrát ohlasoval finančné problémy, v októbri minulého roka mal mať dlhy voči veriteľom vo výške 30 miliónov eur a dokonca vyhlásil osobný bankrot. Nuž, zdá sa, že nejaká kreditka mu predsa len zostala. Možno vďaka slávnemu menu…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kaderníctvo #Boris Becker #farbenie

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....