Spokojne zvalený v tráve a nie sám! Ale namiesto snúbenice má brat vojvodkyne Kate pri sebe...

James Middleton sa počas leta presťahoval do nového domu, ktorý si kúpil na vidieku.

30.08.2021 00:00
middleton Foto:
James Middleton na archívnej snímke.
debata

Brat vojvodkyne Kate, James Middleton, je milovníkom psov, o čom musí byť okamžite presvedčený každý, kto sa dostane na jeho Instagram. Ohromné množstvo fotografií, na ktorých sú hlavnými hviezdami práve jeho psy – také zábery ponúka James na svojom Instagrame najčastejšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy)

Aktuálne zverejnil aj video, na ktorom spokojne leží na tráve a obklopuje ho… Nie, neužíva si príjemné letné chvíle so svojou francúzskou snúbenicou, ale práve so svojimi psami. Na videu ich je okolo Jamesa hneď niekoľko.

Vojvodkyňa Kate Čítajte viac Veru nie! Ani okrúhla 40-ka nebude dôvodom na výnimku, vojvodkyňa Kate musí na túto poctu zabudnúť

Občas sa však na jeho Instagrme predsa len objaví aj fotografia jeho krásnej snúbenice, Alizee Theventovej. Zaľúbený párik mal byť už pár mesiacov oficiálne zosobášený, ale situácia okolo pandémie sa postarala o zrušenie svadby – a to hneď dvakrát, ako James Middelton uviedol v minulosti na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy)

James Middleton a Alizee Thevenet tvoria pár od roku 2018, kedy sa spoznali v klube „South Kensington Club“, kde ona pohladila psa menom Ella, ktorý patril práve Jamesovi. O ruku ju požiadal v roku 2019. Dvojica sa v lete presťahovala na vidiek, kde si James Middleton kúpil dom s veľkým pozemkom, aby mali všetky jeho psy dostatok miesta na pohyb.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #James Middleton

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....