Bývalý šéf RTVS Mika opäť v chomúte. O 25 rokov mladšia nevesta Kristína žiarila

Svadobná nálada ovládla piatkový nie práve najteplejší augustový deň v bratislavskom Zichyho paláci. Áno si tu po niekoľkoročnom vzťahu povedal Václav Mika, bývalý riaditeľ RTVS, ale aj televízie Markíza a jeho partnerka Kristína.

28.08.2021 14:59
629052529 Foto:
Václav Mika a jeho partnerka Kristína Maturová po svadobnom obrade v Zichyho paláci.
debata (13)

Dvojica si spolu začala ešte v čase, keď bol Mika ženatý so svojou predchádzajúcou manželkou Andreou. Už vtedy sa však hovorilo o tom, že prvé manželstvo niekdajšieho šéfa z Mlynskej doliny je len na papieri a manželská dvojica mala v tom čase už viesť vlastné životy. Do toho Mikovho vstúpila pôvabná Kristína, ktorá je o neho od 25 rokov mladšia. A napokon úplne nahradila po jeho boku bývalú životnú partnerku.

Už v roku 2017 priviedla Kristína na svet prvú dcérku Michaelu, po ktorej minulý rok nasledovala aj ďalšia – Marisa. Z 58-ročného Miku tak v piatok popoludní na krátkom obrade, ktorý viedla starostka Starého Mesta Zuzana Aufrichtová, nebol len šťastný ženích, ale aj spokojný otec. Dcérka Michaela sa dokonca zahrala na malú družičku, ktorá rodičov sprevádzala.

issová martha Čítajte viac Vo Varoch to prasklo! Tento slávny pár sa po rokoch odhodlal k svadbe, už sú svoji

Nevesta Kristína zvolila vo svadobný deň biele šaty bez rukávov s bohatými dekoratívnymi detailmi čipky a výšivky, ramienka zdobili jemné mašle a v rukách zvierala plavovláska svadobnú kytičku z bielych a smotanovobielych kvetín.

Po oficiálnom obrade sa dvojica presunula do reštaurácie na petržalskej strane Dunaja, kde sa konala svadobná párty. Pozvaní na ňu boli mnohí priatelia dvojice, medzi nimi aj známe tváre – či už zo sveta šoubiznisu, reklamy alebo politického a obchodného života.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Václav Mika #Kristína Miková

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...