Síce drobná, ale naozaj nádherná! 'Nahodená' Mila Kunis priťahovala pohľady na Manhattane

Mila Kunis (38) poctivo "zarezáva" pred filmovými kamerami novinky s názvom "Luckiest Girl Alive", ktorý vzniká v New Yorku a Toronte.

31.08.2021 00:00
mila kunis Foto:
Herečka Mila Kunis.
debata (1)

Počas víkendu celý štáb na čele s krásnou tmavovláskou nakrúcal scény pri Rockefellerovom centre na Manhattane a tak si mohli slávnu hollywoodsku hviezdu pri práci „obzrieť“ aj bežní smrteľníci.

Video
Zdroj: Splash/Profimedia

O réžiu sa stará Mike Barker (55), ktorý sa už podpísal pod réžiu v seriáloch ako Príbeh služobníčky (2017–2019) či Fargo (2017).

Dej sa zameriava na Ani Fanelli (Kunis), mladú ženu, ktorá navonok vyzerá, že má ako redaktorka ženského časopisu všetko – milujúceho snúbenca z dobrej rodiny, skvelú prácu, šatník plný značkových vecí…

Ashton Kutcher a Mila Kunis Čítajte viac Kutcher si myslel, že pristihol manželku pri porne! Čo vlastne robila Kunis?

Až keď ju istý muž konfrontuje s jej temnou minulosťou, ktorá zahŕňa incident zo strednej školy, je nútená postaviť sa temnej pravde a hrozí tak zrútenie jej precízne vypracovaného života.

Drobná herečka (1,63 m) sa pred kameru postavila v bielo-čiernej kombinácii, ktorá dvojnásobnej mame veľmi pristala. Dlhé tmavé vlasy jej rozpustené viali vo vetre a ona si vykračovala ulicami New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mila Kunis

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...