Matka nemanželského syna princa Alberta po rokoch prehovorila! Na princa ťažké srdce nemá, s Charlene je to už horšie

Len pred pár dňami oslávil nemanželský syn princa Alberta, Alexandre Grimaldi-Coste, 18-te narodeniny.

06.09.2021 00:00
albert Foto:
Kňažná Charlene a princ Albert.
debata

Svoju plnoletosť oslávil na párty, ktorej sa zúčastnila aj jeho nevlastná sestra Jazmin Grace Grimaldi (29). Monacký princ však chýbal.

Princ Albert Čítajte viac Nemanželský syn princa Alberta oslávil 18! Ste zvedaví, ako vyzerá? Na otca sa veru nepodobá

Alexandre Grimaldi-Coste prišiel na svet v Paríži a jeho mamou je Nicole Coste, ktorá sa s princom Albertom spoznala na palube lietadla spoločnosti Air France, kde pracovala ako letuška. Ich vzťah trval niekoľko rokov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Match (@parismatch_magazine)

Nicole Coste sa v médiách o slovo nehlásila a roky žila v ústraní. Aktuálne, práve pri príležitosti plnoletosti jej syna, však prehovorila o vzťahu jej syna s princom Albertom, aj o iných veciach. Obaja si zapózovali aj na titulke magazínu Maris Match. Kto by čakal rozhovor plný smútku či dokonca nenávisti, bol by sklamaný. Hoci… Keď prišla reč na Charlene, odzneli aj tvrdšie vety.

49-ročná Nicole Coste povedala: „Albert vždy akceptoval svoju úlohu otca a nikdy sme neuzavreli žiadnu finančnú dohodu,“ povedala na úvod. Otec a syn majú podľa nej veľa spoločného. "Športujú aj hovoria o politike,“ povedala.

Ako zdôraznila, nikdy sa neobávala toho, že by o jej syna nejavil jeho otec záujem, jeho krstnou mamou sa stala Albertova sestra, princezná Stephanie. „Keď sa Stephanie stala krstnou matkou Alexandra, okamžite som vedela, že bude mať miesto v kráľovskej rodine,“ povedala Coste. Aj vzťah jej syna s dvojičkami princa Alberta, princom Jacquesom a princeznou Gabriellou (6), opisuje ako pekný. "Jacques a Gabriella sú ešte malí, ale keď sa Alexandre s nimi stretne, vždy sa s nimi rád pohrá.“

charlene Čítajte viac Konečne! Kňažná Charlene po dlhých týždňoch objala svoje deti. Nie však v Monaku

No priateľský tón sa náhle zmení, keď hovorí o princeznej Charlene (43), manželke princa Alberta a matke kráľovských dvojičiek. „Nemám rada, keď ma ľudia porovnávajú. Nikdy som si vedome neurobila z nikoho nepriateľa,“ začína Coste a opisuje situáciu, pre ktorú má na Charlene dodnes ťažké srdce.

„Počas obdobia ich zásnub som videla veci, ktoré ma znepokojovali až šokovali,“ povedala Nicole Coste. Alexandre mal vtedy iba sedem rokov. A ako povedala, hoci by si priala, keby medzi ňou a Charlene panoval vzájomný rešpekt, veci dopadli inak. "Napríklad, zmenila izbu môjho syna a využila neprítomnosť jeho otca, aby ho presťahovala do krídla pre zamestnancov. Ako matka neviem nájsť slová, ktoré by opísali toto správanie,“ povedala Alexandrova matka na adresu Charlene.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Albert

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...