Prvé manželstvo vydržalo dcére Meryl Streepovej len pár dní! Takáto bola nevesta na druhý pokus, je opäť vydatá

Herečka Grace Gummer (35), jedna z dcér oscarovej Meryl Streepovej, sa vydala. Nevestou sa stala po druhý raz v živote, má za sebou už jedno bleskové manželstvo.

06.09.2021 00:00
Herečka Grace Gummer Foto:
Herečka Grace Gummer.
debata

V roku 2019 vydržala v manželstve 42 dní. Bleskové zbohom vtedy dala muzikantovi Tayovi Strathairnovi. Párik sa zosobášil 10. júla 2019 a rozchod sa udial 21. augusta 2019. Žiadosť o rozvod podala práve Grace Gummer.

Americká herečka Kaley Cuoco Čítajte viac Tak to je šok! Penny z Teórie veľkého tresku ohlásila krach manželstva, nevestou bola len nedávno

Mladá herečka sa však druhej svadby nebála a ako informoval jej čerstvý manžel, hudobník Mark Ronson (46), už ju aj majú za sebou. Ronson sa svadbou pochválil 4. septembra na Instagrame, v deň svojich narodenín.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Ronson (@iammarkronson)

„Z ničoho nič si ma v 45-tich rokoch urobila najšťastnejším v mojom živote. A som si istý, že som potreboval presne tých 45 rokov na to, aby som bol hoden tvojej lásky.“ K vetám zverejnil aj jednu svadobnú, čierno-bielu fotografiu. Dvojici k ich veľkému dňu už blahoželali hviezdy ako Lady Gaga, Liv Tyler, Rita Wilson a mnohé ďalšie. Nielen pre Gummerovú, ale aj pre Ronsona ide o druhé manželstvo.

Dcéra oscarovej Meryl Streepovej a sochára Dona Gummera, Grace Gummer, má ešte troch súrodencov – dve sestry a brata Henryho. Grace a aj jej sestra Mamie sa vydali na hereckú dráhu, podobne ako ich mama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Grace Gummer

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....