Hviezda komédie Diabol nosí Pradu priznala boj s rakovinou

Stanley Tucci (60) má za sebou úspešnú liečbu nádoru, ktorý mu objavili na jazyku.

07.09.2021 00:00
Stanley Tucci Foto:
Herec Stanley Tucci.
debata

Diváci si ho určite pamätajú vďaka filmovým hitom ako Diabol nosí Pradu či Hry o život – sympatický herec Stanley Tucci priznal neľahký boj s ťažkou diagnózou, ktorý má úspešne za sebou.

Stanley Tucci (60) prezradil v rozhovore pre časopis „Vera“, z ktorého cituje denník „New York Post“, že pred troma rokmi tajne bojoval s rakovinou. Lekári mu vtedy objavili na spodnej časti jazyka nádor, ktorý bol príliš veľký na operáciu, takže s ním museli bojovať vysokodávkovým žiarením a chemoterapiou.

Stanley Tucci Čítajte viac Nad smrťou partnera nikdy úplne neprestanete trúchliť, hovorí Stanley Tucci

„Rakovina nás viac či menej desí stále. Cítim sa oveľa starší než som to pociťoval pred ochorením. Ale človek chce ísť stále ďalej a prežívať to všetko, čo život prináša,“ opísal herec.

Potom, čo v roku 2009 prišiel pre rakovinu prsníka o prvú manželku vždy dúfal, že nikdy nebude musieť absolvovať takú liečbu, akú podstúpila jeho milovaná žena. „Sľúbil som si, že nikdy nepodstúpim nič také, pretože moja prvá manželka zomrela na rakovinu a vidieť ju roky absolvovať takéto liečenia bolo strašné,“ priznal.

Zároveň však v rozhovore povedal, že je nepravdepodobné, že by sa rakovina vrátila. Napriek tomu to bolo pre jeho deti ťažké. „Deti boli skvelé, ale bolo to pre nich ťažké,“ povedal. "Trubicu v krku som mal šesť mesiacov.“

V roku 2011 sa opäť oženil, so súčasnou manželkou vychováva 6-ročné dvojičky. Z manželstva s prvou ženou má herec tri dospelé deti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Stanley Tucci

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...