Manželstvo jej 'nesedí'! Po prvom rozvode sa seriálová Penny už vydávať nikdy nechcela, ale...

Počas víkendu americká herečka Kaley Cuoco (35) potvrdila, že jej druhé manželstvo je v troskách, končí sa po troch rokoch.

08.09.2021 00:00
herečka Kaley Cuoco Foto:
Herečka Kaley Cuoco.
debata

"Napriek hlbokej láske a vzájomnému rešpektu sme si uvedomili, že naše súčasné cesty idú opačnými smermi,“ uviedli. "Obaja sme zdieľali toľko z našej cesty verejne, takže, hoci by sme tento moment nášho osobného života radšej prežili v súkromí, chceli sme byť otvorení. Medzi nami nepanuje hnev ani nevraživosť, práve naopak,“ uviedli manželia v spoločnom vyhlásení, ktoré citoval magazín People.

Americká herečka Kaley Cuoco Čítajte viac Tak to je šok! Penny z Teórie veľkého tresku ohlásila krach manželstva, nevestou bola len nedávno

Herečka Kaley Cuoco a profesionálny jazdec na koni Karl Cook sa zosobášili sa v júni 2018. Fakt, že sa slávna Penny zo sitkomu Teória veľkého tresku (2007 – 2019) opäť obliekla do bieleho, bol prekvapivý. Ona sama sa totiž po prvom rozvode vyjadrila, že vydávať sa už nikdy nebude, čo prízvukovala v minulosti aj v rozhovore pre Cosmopolitan. „Úprimne, naozaj som si nemyslela, že sa po prvom rozvode ešte niekedy vydám. Môj ex mi tento akt úplne zničil,“ vyjadrila sa vtedy na adresu prvého manžela, tenistu Ryana Sweetinga.

Slávna blondínka vzťah so športovcom brala „zhurta“, pár sa zasnúbil v septembri 2013 len po troch mesiacoch randenia, zosobášili sa 31. decembra 2013. Ich manželstvo trvalo dvadsaťjeden mesiacov.

Ako sa zdá, manželstvo herečke Kaley Cuoco celkom „nesedí“. Vzťahov prežila seriálová hviezda už niekoľko, medzi jej ex-partnermi nechýbali ani známe mená ako Henry Cavill – predstaviteľ Supermana či Johnny Galecki – Leonard Hofstadter z Teórie veľkého tresku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....