Aj ona sa vie zabávať, tu je video! Jolie na párty Salmy Hayek, neuveríte, čo jej urobila

Angelina Jolie nie je "len" nedostupná hviezda červených kobercov. Medzi priateľmi sa baví ako bežná "smrteľníčka".

08.09.2021 00:00
jolie Foto:
Angelina Jolie.
debata (1)

Herečka, režisérka, producentka a rodáčka z Mexika Salma Hayek pred pár dňami oslávila 55 narodeniny. Pri tejto príležitosti si usporiadala menšiu párty s priateľmi a rodinou, na ktorej sa zúčastnila aj jej slávna hollywoodska kolegyňa Angelina Jolie (46). Obe herečky sa predvedú bok po boku v marvelovskej novinke The Eternals.

salma hayek Čítajte viac Salma Hayek oslavuje 55! Od premiéry slávneho Desperada ubehlo 25 rokov, ale pohľad na ňu neomrzí

Dve slávne hviezdy sa počas nakrúcania spriatelili a exmanželka Brada Pitta prijala pozvanie aj na narodeninúvú oslavu Hayek. A dobre sa zabavila… Hayek na Instagrame, kde ju sleduje takmer 19 miliónov ľudí zverejnila video, na ktorom jej Jolie vtisne tvár do torty a všetci sa pri tom zabávajú, vrátane Jolie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Jolie si tak vyskúšala mexickú tradíciu zvanú „mordida“, kedy je tvár oslávenca vtlačená do koláča, ktorý je krémový a „nadýchaný“. A keďže sviatok oslavovala Hayek, práve jej tvár skončila v koláči potom, čo jej ju na temene držala práve Angelina Jolie. Následne sa na tom všetci dobre zabávali, vrátane od torty špinavej Hayekovej aj „vinníčky“ Angeliny Jolie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Salma Hayek

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....