Harich aj Vačková opäť bicyklovali pre dobrú vec, aj keď ich počasie potrápilo

Cyklistický pelotón zložený z hendikepovaných športovcov a známych osobností odštartoval 31. augusta a skončil sa 3. septembra vo Vršateckom Podhradí.

09.09.2021 00:00
Martin Harich Foto:
Martin Harich.
debata

Naprieč Trenčianskym a Žilinským krajom pomáhali hendikepovaným a sociálne slabým aj herečka Zuzana Vačková, športovkyňa Danka Barteková či spevák Martin Harich. Cyklistický pelotón prešiel desiatky kilometrov a rodinám rozdal celkovo 15 tisíc eur!

14. ročník PARASPORT24 tour mal zastávky v obciach Košeca, Čičmany, Rajecká Lesná, Rajecké Teplice, Domaniža, Beluša a Považská Bystrica. K pelotónu PARASPORT24 tour sa každoročne pripája množstvo známych osobností z rôznych oblastí verejného života – herci, speváci, hudobníci či moderátori.

zväčšiť 14. ročník PARASPORT24 tour mal zastávky v... Foto: PARASPORT24
PARASPORT24 14. ročník PARASPORT24 tour mal zastávky v obciach Košeca, Čičmany, Rajecká Lesná, Rajecké Teplice, Domaniža, Beluša a Považská Bystrica.

"Prešli sme okolo 150 kilometrov v Trenčianskom a Žilinskom kraji. Spolu nás bolo 30 účastníkov a z tých známejších tvári nás podporili aj tento rok športovkyňa Danka Barteková, herečka Zuzana Vačková, spevák Martin Harich či Katarína Ivánková,“ teší sa Miroslav Buľovský z občianskeho združenia PARASPORT24.

Práve Harich je súčasťou PARASPORT24 tour už sedem rokov. "Pred 7-mi rokmi som si povedal, že idem, lebo chcem podporiť peknú myšlienku Mira Buľovského, vychutnať si naše krásne Slovensko z bicykla a urobiť niečo pre svoje zdravie. PARASPORT24 je asi jediná benefičná akcia, ktorú podporujem dlhodobo a hneď po skončení ročníka si do diára značím dátumy toho ďalšieho. Po toľkých rokoch už môžem sebaisto hovoriť o tom, že sme v pelotóne všetci kamaráti, ktorí jeden druhého v štichu alebo v strmom kopci nenechajú. Prvý deň bola veru riadna kosa, ale dali sme to. Po ceste sme finančnými darmi, ale aj našou prítomnosťou a energiou vyčarili úsmev desiatkam, ba až stovkám ľudí. Vždy si užívam, ako sa vezieme cez naše slovenské dedinky a ľudia nám mávajú alebo tlieskajú. Je to tak spontánne a pekné, že ma to vždy dojme,“ neskrýva radosť Martin Harich.

Charitatívne podujatie vyzbiera každoročne stovky eur, ktoré putujú sociálne slabým a hendikepovaným.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Harich #Parasport24

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...