Jedna z najslávnejších oscarových hviezd súčasnosti potvrdila tehotenstvo! Čaká svoje prvé dieťa

Hviezda filmov Hry o život sa čoskoro dočká prvého potomka.

09.09.2021 08:49
Jennifer Lawrence Foto:
31-ročná Jennifer Lawrence.
debata

Jennifer Lawrence je tehotná! Hviezda filmov Hry o život a jej manžel Cooke Maroney budú rodičmi, správu už potvrdil aj herečkin hovorca.

31-ročná Jennifer Lawrence sa teší na svoje prvé dieťa, magazínu „People“ to potvrdil jej hovorca. Samotná Lawrence sa k tehotenstvu zatiaľ nevyjadrila. Jennifer Lawrence sa za galeristu Cookea Maroneyho (37) vydala v roku 2019. Svadba slávnej rodáčky z Indian Hills v Kentucky a jej partnera Cookea Maroneyho sa konala v Newporte v americkom štáte Rhode Island. Na svadobnú hostinu pár pozval 150 hostí, medzi ktorými nechýbali známe tváre ako Adele, Amy Schumer, Sienna Miller, Kris Jenner, Emma Stone či Ashley Olsen.

Marek fašiang, tereza bizíková Čítajte viac Krajšia už ani byť nemôže! Bizíkovej to s bruškom pred objektívom naozaj pristane

Jennifer Shrader Lawrence začínala kariéru v seriáloch, cez ktoré sa postupne prepracovala k účinkovaniu vo filmoch. Prelomom v jej kariére bola dráma Zmrznutá kosť (2010), za výkon v ktorej ju nominovali na niekoľko cien vrátane Oscara a Zlatého glóbusu. Celosvetovo známou sa však stala až v roku 2012 ako Katniss Everdeen z adaptácie dobrodružnej trilógie Hry o život. Postapokalyptickú hrdinku si zahrala aj v pokračovaniach s názvami Hry o život: Skúška ohňom (2013), Hry o život: Drozdajka 1 (2014) a Hry o život: Drozdajka 2 (2015). Za účinkovanie v dramédii Terapia láskou (2012) získala Oscara a Zlatý glóbus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lawrence

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...