Čo je skryté za šokujúcim rozchodom slávnej Kaley Cuoco s manželom?

Ako blesk z jasného neba! Tak pôsobila víkendová správa, kedy americká herečka Kaley Cuoco (35) potvrdila, že jej druhé manželstvo sa po troch rokoch končí.

10.09.2021 00:00
cook Foto:
Americká herečka Kaley Cuoco a jej manžel Karl Cook.
debata (1)

Pár vtedy poslal oficiálne vyhlásenie do magazínu People. O dôvodoch tohto kroku už začali špekulovať americké médiá. Magazín „People“ cituje zdroj z okolia slávnych manželov a prináša takýto dôvod ich rozhodnutia ukončiť manželstvo.

herečka Kaley Cuoco Čítajte viac Manželstvo jej 'nesedí'! Po prvom rozvode sa seriálová Penny už vydávať nikdy nechcela, ale...

Podľa citovaného zdroja pár v minulosti netrávil spolu dostatok času. Hviezde Teórie veľkého tresku sa v kariére naozaj darí, o čom hovorí aj nedávna nominácia na Zlatý glóbus za herečkin výkon v úlohe Cassie v seriáli The Flight Attendant (Letuška). Kariéra je u nej na prvom mieste a všetko ostatné tak zostáva na vedľajšej koľaji.

„V kariére má toho momentálne veľa pred sebou a svoju prácu miluje. Ich vzťah sa z toho dôvodu uberal rôznymi cestami. Manželstvo nefunguje, ak toho druhého vidíte len zriedka-kedy,“ vyjadril sa spomínaný zdroj pre People.

Americká herečka Kaley Cuoco Čítajte viac Tak to je šok! Penny z Teórie veľkého tresku ohlásila krach manželstva, nevestou bola len nedávno

Manželia poslali počas uplynulého víkendu do médií nasledovné vyhlásenie: "Napriek hlbokej láske a vzájomnému rešpektu sme si uvedomili, že naše súčasné cesty idú opačnými smermi,“ uviedli. „Obaja sme zdieľali toľko z našej cesty verejne, takže, hoci by sme tento moment nášho osobného života radšej prežili v súkromí, chceli sme byť otvorení. Medzi nami nepanuje hnev ani nevraživosť, práve naopak,“ uviedli manželia v spoločnom vyhlásení, ktoré citoval magazín People.

Herečka Kaley Cuoco a profesionálny jazdec na koni Karl Cook tvorili pár od roku 2016. Zasnúbili sa v novembri 2017, keď Cook požiadal Cuoco o ruku na jej 32. narodeniny. Zosobášili sa v júni 2018.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Kaley Cuoco

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...