Phil Collins priznal vážne zdravotné problémy. Je to veľmi frustrujúce, povedal

Britský hudobník Phil Collins v rozhovore so stanicou BBC priznal, že už ťažko udrží v ruke bubenícku paličku a kvôli chatrnému zdraviu musia pri živých vystúpeniach na pódiu sedieť.

11.09.2021 14:00
Britský hudobník Phil Collins Foto:
Britský hudobník Phil Collins.
debata

Jeho nepriaznivý zdravotný stav ho podľa jeho slov frustruje. Na jesennom turné kapely Genesis bude spievať, ale k bubnom namiesto neho usadne jeho syn Nic.

„Mám isté fyzické ťažkosti a je to veľmi frustrujúce, pretože by som chcel tam hore (za bubnami) hrať ja. Ťažko udržím v ruke paličku, takže to nie je možné,“ uviedol Collins v rozhovore s BBC, ktorým propagoval nadchádzajúce jesenné turné skupiny Genesis, ktorá sa na pódiá vracia po 14 rokoch, 54 rokov od vzniku.

lilly colins Čítajte viac Lily Collins bola priam rozprávkovou nevestou! Jej svadobné šaty berú dych, prečo boli skutočnou vzácnosťou?

Sedemdesiatročný spevák a bubeník podstúpil v rokoch 2009 a 2015 operácie chrbta, ktoré poškodili jeho nervovú sústavu. Trpí tiež cukrovkou, píše agentúra Reuters. Britská progresívna rocková kapela Genesis slávila najväčšie úspechy v 70. rokoch. Phil Collins sa v 80. a 90. rokoch veľmi úspešne vydal na sólovú dráhu. Preslávili ho hity „In the Air Tonight“ alebo „One More Night“. V roku 2011 ukončil kariéru, o šesť rokov neskôr sa ale na pódium opäť vrátil.

Pripravované turné Genesis je podľa Collinsa pre kapelu „ukladaním sa k spánku“. Všetci jej členovia už sú podľa speváka „páni istého veku“. Bubeník a spevák tiež zdôraznil, že ako odchod terajšie turné chápe len on, za ostatných vraj hovoriť nechce.

debata chyba
Viac na túto tému: #Phil Collins

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...