Beží celá (kráľovská) rodina! Aha, princezná Mary aj jej dcéra Isabelle obuli tenisky

Presvedčiť o tom, že členovia európskych kráľovských dvorov majú blízko ku svojim bežným krajanom, nie je vždy jednoduché. V Dánsku sa to rozhodne zástupcom kráľovskej rodiny darí.

13.09.2021 00:00
Denmark Royals Foto: ,
Dánska korunná princezná Mary sa zúčastnila na Kráľovskom behu v Aalborgu v Dánsku.
debata

V nedeľu popoludní sa niekoľko jej členov zapojilo do športovej aktivity, ktorá sa konala po rôznych mestách po celom Dánsku a jednotliví zástupcovia dánskej monarchie sa rozhodli zaradiť osobne medzi bežcov a nadšencov športu. Korunná princezná Mary, manželka princa Frederika, pôsobila naozaj zanietene, keď ju fotografi zachytili v štartovacej rovine v meste Aalborg.

Pre 49-ročnú tmavovlásku je beh dlhoročná záľuba a hoci ho zvyčajne musí absolvovať s osobnými strážcami a mimo dosahu médií, tentoraz urobila výnimku. Po odbehnutí vytýčeného úseku naďalej zostala v cieľovej rovinke a povzbudzovala ďalších športovcov, dokonca si s niekokoľkými z nich urobila selfie. Účasti na kráľovskom behu, tzv. Royal Run Mile, neodmietol ani korunný princ Frederik. Ten pre zmenu vyrazil v pelotóne pri meste Odense.

zväčšiť Dánska princezná Isabella dobehla jednu míľu v... Foto: SITA/AP, Mads Claus Rasmussen
Denmark Royals Dánska princezná Isabella dobehla jednu míľu v rámci Royal Run v Kodani.

No a kým známi kráľovskí „rodičia“ a budúci panovníci dánskej monarchie volili menšie mestá, metropola Kodaň zostala pre ich dcéry Isabelle a Josephine, ktoré sprevádzal najmladší brat – princ Vincent. Kráľovskí súrodenci pôsobili spokojne a s úsmevmi a nadšením pózovali fotografom, keď si odbehli predpísanú míľu (zhruba 1,6 kilometro­vý úsek).

Jediný, koho médiá nezachytili na záberoch, bol najstarší syn – princ Christian, ktorý len nedávno absolvoval oficiálny „vstup“ do spoločnosti. Po svojom otcovi je totiž ďalším následníkom trónu v poradí a je jasné, že pozornosť (najmä domácich) médií bude upretá jeho smerom v najbližších rokoch.

zväčšiť Dánsky korunný princ Frederik sa zúčastnil na... Foto: SITA/AP, Claus Fisker
Denmark Royals Dánsky korunný princ Frederik sa zúčastnil na Royal Run Sonderjylland v dánskom Sonderborgu.
debata chyba
Viac na túto tému: #beh #Dánsko #princezná Mary #princ Frederik

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...