Vondráčková prvýkrát oficiálne s novým partnerom: Nežná pusa a... neodtrhli sa od seba

Len niekoľko týždňov je známe, že česká speváčka a herečka Lucie Vondráčková má po svojom boku nového partnera. Nedávno sa dvojica objavila prvýkrát na spoločnej akcii.

13.09.2021 00:00
631548125 Foto: ,
Lucie Vondráčková a Petr Vojnar na akcii Czech&Slovak PhotoGirl 2021.
debata (1)

Štyridsaťjedenročná Lucie prijala na podujatí Czech&Slovak PhotoGirl 2021 rolu porotkyne, zatiaľ čo jej nový partner Petr Vojnar podujatie moderoval. Hoci najprv ich tieto „funkcie“ od seba oddelili, jeden stál na pódiu a druhý sedel v hľadisku – neskôr už zostali v spoločnosti jeden druhého a takmer sa od seba neodtrhli.

Po úvodnom ostýchavom pózovaní fotografom, ktorí nechceli premeškať chvíľu veľkého spoločenského „debutu“ dvojice, nakoniec padla pred objektívmi aj nežná pusa. Dvojnásobná mama a neter známej speváčky Heleny Vondráčkovej ju Vojnarovi vtisla na líce.

627020032 Čítajte viac Kratučké šortky, šťastný úsmev: Zamilovaná Vondráčková je chodiaca spokojnosť

Podľa viacerých prítomných však bolo jasné, že Lucie a Peter majú k sebe naozaj blízko a že posledné mesiace, odkedy odštartoval ich vzťah, sa ich puto stále viac prehlbuje. Zaujímavé napríklad bolo, že obaja volili výrazné vzorované saká – Vojnar s komiksovým motívom a jeho partnerka zase s potlačou hviezd. Na obrázkoch tak vlastne pôsobili istým spôsobom zladene.

Česká speváčka, rodáčka z Prahy, má za sebou manželstvo s hokejistom Tomášom Plekancom. Dvojica má spolu dvoch synov, Plekanec si po rozvode začal s českou tenistkou Luciou Šafářovou, s ktorou má dcéru Leontýnu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #bozk #Lucie Vondráčková #Petr Vojnar

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...