Dvojité rande! Sexy maminy Fox a Kardashian vyrazili do ulíc so svojimi rockermi

Spája ich hneď niekoľko vecí. Každá z nich je trojnásobná mama, má za sebou jeden rozvod a ako nového partnera po boku populárneho rockera. A tiež pre obe platí ešte čosi - sú to skutočne sexy dámy.

14.09.2021 00:00
2021 MTV Video Music Awards - Arrivals Foto: ,
Travis Barker prišiel aj s partnerkou Kourtney Kardashianovou. Oblečenou v modeli od Oliviera Theyskensa.
debata

Reč je o herečke Megan Foxovej a influencerke Kourtney Kardashianovej, ktoré nechýbali v nedeľu večer na vyhlásení cien MTV Video Music Awards, aby podporili svojich partnerov. Samozrejme, s patričnou pozornosťou médií upretou aj ich smerom.

Nebolo sa veľmi prečo diviť. Herečka Fox, ktorá v minulosti bodovala v hitoch Transformers či Teenage Mutant Ninja Turtles, sa objavila na červenom koberci takmer nahá – priehľadný model Mugler odhaľoval skutočne mnoho. Chvíľami to vyzeralo, akoby sa ju jej partner Machine Gun Kelly snažil zakrývať. Nebolo však treba, Megan má dokonalé krivky udržiavané športom a diétami a jednoducho ich chcela ukázať.

zväčšiť Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2021 MTV Video Music Awards - Arrivals Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly na cenách MTV Video Music Awards.

O pár rokov staršia Kourtney Kardashian sa pred objektívy postavila v kožených minišatách, ktoré rovnako zvýraznili jej fyzické prednosti. A spokojne sa usmievala po boku bubeníka Travisa Barkera.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dazed (@dazed)

Zaujímavosťou pritom je, že zatiaľ čo médiá sa dvojice snažili porovnávať a hľadať „víťaza“ nedeľňajšieho ceremoniálu, medzi muzikantmi Kellym a Barkerom – a zdá sa, že aj medzi ich partnerkami – panuje kamarátsky vzťah. Dôkazom bolo určite aj to, že sa po skončení oficiálnej časti večera všetci štyria spoločne vybrali na návštevu newyorskej reštaurácie a neskorú večeru.

VIDEO:
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Bez ošiaľu paparazzov a reportérov sa to nezaobišlo, rovnako prenasledovali kvarteto fanúšikovia, pričom najväčší dopyt bol po spomenutom Machine Gun Kellym. S ním sa, mimochodom, vraj túžil odfotiť aj známy boxer Conor McGregor, čo spevákov tím odmietol. Vyvolalo to miernu potýčku na červenom koberci a McGregor chcel údajne speváka udrieť. Zadržala ho však ochranka.

Paris Hilton je narodená v znamení Vodnára.
Herečka Megan Fox bola asi najdovážnejšou dámou...
+25Speváčka Kim Petras a jej neprehliadnuteľný...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #Travis Barker #Kourtney Kardashian #Machine Gun Kelly

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...