Brad Pitt prekvapil na US Open po boku známeho kolegu: Žiadna náhoda, vďačí mu za...

Nie je celkom jasné, komu vlastne držali vo finálovom zápase mužskej dvojhry na US Open palce. Ale isté je, že aj na svoju vlastnú stranu strhli pozornosť publika (a najmä novinárov). Hviezdna dvojica zasadla do VIP lóže.

13.09.2021 12:19
US Open Tennis Foto: ,
Herci Brad Pitt (vľavo) a Bradley Cooper si pozreli finalový zápas US Open medzi Novakom Djokovic a Daniilom Medvedevom.
debata (4)

Herci Brad Pitt a Bradley Cooper prišli spoločne na tenisové finále, pričom so zaujatím sledovali celý čas dianie na tenisovom kurte a bčas navzájom prehodili pár slov o tom, čo sa odohráva medzi tenistami Novakom Djokovičom a Daniilom Medvedevom. V jednej chvíli dokonca Pitt niečo nahlas zakričal priamo z hľadiska, čo vyvolalo smiech na kolegovej tvári. A zároveň aj zbesilé cvakanie fotoaparátov.

Prítomnosť Brad Pitta a Bradleyho Coopera na tenisovom zápase nebola sama osebe až taká prekvapujúca, obaja sú dlhoroční športoví fanúšikovia a už aj v minulosti sa objavili na zápasoch vo Wimbledone. Pre niekoho však mohla byť zaujímavá kombinácia dvojice hercov a vyvolať otázky, čo ich vlastne spája.

zväčšiť Herci Brad Pitt (vľavo) a Bradley Cooper si... Foto: SITA/AP, Elise Amendola
US Open Tennis Herci Brad Pitt (vľavo) a Bradley Cooper si pozreli finalávoý zápas US Open medzi Novakom Djokovic a Daniilom Medvedevom.

Faktom je, že Cooper a Pitt sú dlhoroční kamaráti a pravidelne sa stretávajú – hoci zvyčajne mimo dosahu médií a objektívov. Ešte v roku 2020 vyhlásil 57-ročný Brad Pitt verejne na adresu o jedenásť rokov mladšieho kolegu, že ho „mám fakt veľmi rád“. Dôvodom má byť, že práve Bradley Cooper pomohol Pittovi so závislosťou od alkoholu. „Vďaka tomuto chlapíkovi som triezvy. A každý deň od toho momentu je už len šťastnejší,“ vyhlásil v januári 2020 Brad Pitt.

Cooper sám tiež bojoval so závislosťou od alkoholu. Porazil ju tesne pred dovŕšením tridsiatky, vo veku 29 rokov a odvtedy sa vraj nedotkol alkoholu.

587591018 Čítajte viac Pittova údajná láska? Pozrite na ten vášnivý bozk, kto sa to ku nej pricucol?

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #Brad Pitt #US Open #Bradley Cooper #hľadisko

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...