Ako vyzerá spoločné pózovanie seriálového tatuša a jeho lásky? V hlavnej úlohe je... Pozrite sa

Už to nebude dlho trvať a známy pár Tereza Bizíková a Marek Fašiang sa dočká spoločného potomka.

15.09.2021 00:00
marek fašiang, oteckovia, fašiang, Foto:
Seriálový Tomáš Oravec - herec Marek Fašiang.
debata

Modelka Tereza Bizíková spolu a jej partnerom, hercom Marekom Fašiangom začiatkom leta prezradili, že sa stanú rodičmi. Nielen budúca mamička, ale aj známy „tatušo“ zo seriálových Oteckov sú tak v sladkom očakávaní. Obľúbený herec sa aktuálne pochválil novými zábermi na Instagrame, kde pózuje so svojou partnerkou. V hlavnej úlohe je bruško krásnej blondínky, ktoré pyšne vystavuje pred objektívom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Fasiang (@marekfasiang)

Herec, ktorý je stálou súčasťou úspešných Oteckov na Markíze a pred kamerami stvárňuje jedného z Oteckov (Tomáša Oravca) spolu s kolegami – Filiom Tůmom, Vladom Kobielskym a Braňom Deákom je tak posledným zo spomínanej zostavy, kto sa z potomka „neteší“ aj v súkromnom živote. To sa však zmení už čoskoro a Fašiang naplno „zapadne“ do zostavy známych Oteckov. Najostrieľanejším spomedzi hercov je v tomto smere Kobielsky, ktorý vychováva s manželkou Alenou dvoch synov a jednu dcéru.

Marek fašiang, tereza bizíková Čítajte viac Krajšia už ani byť nemôže! Bizíkovej to s bruškom pred objektívom naozaj pristane

Dvojica Fašiang – Bizíková začala svoj vzťah v roku 2018 a odvtedy sú nerozluční. Pomerne často dostávali od médií aj otázky na svadbu a založenie rodiny. Minimálne to druhé už teda majú „vybavené“ – či stihnú sobáš ešte pred narodením dieťatka alebo si radšej počkajú, ukáže čas.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Fašiang #Tereza Bizíková

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...