Pán a pani Middletonovci! Brat vojvodkyne Kate sa oženil s krásnou Francúzkou, tu je ich svadobné foto

James Middleton a Alizee Thevenet si svoj veľký deň užili vo Francúzsku.

14.09.2021 08:51
james middleton Foto:
Brat vojvodkyne Kate, James Middleton a Alizee Thevenet na archívnej snímke.
debata (1)

Brat vojvodkyne Kate, James Middleton (34), je už ženatý. Správou sa pochválil na Instagrame, kde zverejnil jeden svadobný záber a textom: „Pán a pani Middletonovci.“ A ešte dodal: „Včera som sa oženil s láskou môjho života obklopený rodinou, priateľmi a samozrejme niekoľkými psami v nádhernej dedinke Bormes-les-Mimosas. Slovami sa nedá opísať, aký som šťastný,“ pokračoval James Middleton. Na zverejnenom zábere je zachytený usmiaty pár vo svadobnom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa James Middleton (@jmidy)

Okrem tejto selfie fotografie šťastnej nevesty a ženícha neboli zverejnené žiadne fotografie z prominentnej svadby a paparazzi fotografom sa zrejme nepodarilo zachytiť momenty tohto okamihu. Kto sa teda ocitol na zozname prísne utajovanej svadby je tak tajomstvom, rovnako, ako aj iné detaily ich veľkého dňa, píše Daily Mail.

Britské médiá uvádzajú, že vojvodkyňa Catherine (39) a princ William (39) odcestovali s deťmi do Francúzska, aby si Jamesov veľký deň užili. Aj 38 -ročná Pippa Middleton, sestra Jamesa, jej manžel James Matthews (46) a takisto rodičia ženícha – Michael (72) a Carole Middletonovci (66) boli údajne vo Francúzsku.

middleton Čítajte viac Spokojne zvalený v tráve a nie sám! Ale namiesto snúbenice má brat vojvodkyne Kate pri sebe...

James Middleton a Alizee Thevenet tvoria pár od roku 2018, kedy sa spoznali v klube „South Kensington Club“, kde ona pohladila psa menom Ella, ktorý patril práve Jamesovi. Vďaka tomu si James s peknou finančnou expertkou dohodol rande. V máji 2019 zverejnením spoločnej fotografie na Instagrame James vzťah s peknou blondínkou potvrdil. Zasnúbili sa v októbri 2019, aj túto udalosť oznámil James na Instagrame slovami a fotografiou. „Ona povedala áno. Naše tajomstvo je vonku a my nemôžeme byť šťastnejší, že sa oň môžeme podeliť.“ Svadbu však museli kvôli pandémii dva razy odložiť.

Počas leta sa James Middleton pochválil správou, že kúpil dom s obrovským pozemkom na anglickom vidieku, kde plánuje s rodinou žiť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #James Middleton

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...