Vojvodkyňa Kate po mesiacoch na verejnosti! Vrátila sa s úsmevom, takto sa zabávala s vojakmi

Niekoľko týždňov sa nezúčastnila na žiadnom verejnom oficiálnom podujatí. Zmenilo sa to až v stredu na poludnie, keď sa britská vojvodkyňa Kate objavila na leteckej základni neďaleko Oxfordu.

16.09.2021 11:52
Britain Royals Foto: ,
Britain's Kate, The Duchess of Cambridge laughs as she speaks to military personnel as she arrives for a visit to RAF Brize Norton in Oxfordshire, England, Wednesday, Sept. 15, 2021. During the visit The Duchess will meet a number of those who supported the UK's evacuation of civilians from Afghanistan. (AP Photo/Frank Augstein)
debata

Tridsaťdeväťročná manželka princa Williama sa stretla s vojakmi a tiež zástupcami civilistov, ktorých letecká jednotka RAF pomáhala evakuovať z Afganistanu (v období dvoch týždňov evakuovali viac ako 15-tisíc civilistov). Napriek tomu, že toto stretnutie mohlo prebiehať aj s vážnou tvárou a zdieľaním hrozivej situácie v Afganistane, nestalo sa tak.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa na verejnosti...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy...
+3Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy...

Mama troch detí s vojakmi celý čas živo konverzovala, žartovala a fotografi zachytili niekoľko záberov, kde sa Kate veľmi srdečne smeje. V dobrej nálade boli aj samotní zástupcovia armády. Ku kráľovskej rodine majú blízko najmä letci, keďže obaja princovia, William aj Harry, v minulosti absolvovali špeciálny letecký výcvik a zároveň si odslúžilo nejaký čas v teréne.

Britain Royals Čítajte viac Vojvodkyňa Kate, nestarnúca Lopez aj sexy Emily: 3 tipy ako kombinovať svetlé džínsy!

Vojvodkyňa Kate, samozrejme, zaujala aj šoubiznisové a lifestylové médiá, keďže jej návrat pred kamery a objektívy bol opäť štýlovou prezentáciou. Naposledy ju pritom médiá aj verejnosť mali možnosť zhliadnuť na finálovom zápase EURO 2020 medzi Anglickom a Talianskom, kedy sprevádzala manžela Williama a nechýbal ani najstarší syn – princ George.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #návšteva #evakuácia #vojenská základňa

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...