Kam putujú zárobky Leni Klumovej? Neuhádnete, čo si kúpila za 50 000 dolárov

Od jej debutu v modelingu, ktorý sa udial v roku 2020, hviezda Leni Klumovej "vystrelila".

18.09.2021 00:00
Germany Berlin Fashion Week Foto: ,
Modelka Leni Klum.
debata (2)

Vo veku 17 rokov dosiahla to, o čom mnohé dievčatá snívajú. Ako prezradila, peniaze, ktoré sa je už podarilo zarobiť, aj minula. Na čo?

Leni Klum už zdobila titulku nemeckej mutácie magazínu „VOGUE“, len pred niekoľkými týždňami predvádzala pre módny dom Dolce & Gabbana“ v Benátkach a aktuálne uviedla na trh vlastnú módnu kolekciu. Napokon, mladá tínedžerka sa má od koho učiť, jej 48-ročná mama Heidi Klum je nielen slávnou modelkou, ale aj úspešnou podnikateľkou.

heidi klum Čítajte viac Sealov ďalší útok na Klumovú! Toto si myslí o modelingovej kariére 17-ročnej dcéry Leni

„Moja mama vždy hovorí, že najdôležitejšie je zostať verná sama sebe, nenechať sa ovplyvniť tým, čo hovoria ostatní,“ prezradila v rozhovore pre nemecký magazín "Bunte“. Napriek úspechom, ktoré už má na svojom konte, počas leta pracovala v zmrzlinárni… Tak, ako celkom bežné tínedžerky.

Pre spomínaný magazín však prezradila, na čo minula svoje zarobené peniaze. „Najväčšiu sumu som investovala do svojho lesa, kúpila som stromy za 50 000 dolárov,“ povedala a dodala: "Znie to trochu smiešne, ale bolo to pre mňa veľmi dôležité.“ Mladučká Leni Klum plánuje v boji proti klimatickým zmenám bojovať aj naďalej, jej matka rovnako. Ako Leni prezradila, aj Heidi Klum kúpila stromy za rovnakú sumu ako jej dcéra.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Leni Klum

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...