Nočná mora vojvodkyne Meghan je späť! Jej hlasný kritik, Piers Morgan, má novú šou

Piers Morgan je moderátor, ktorého chce každý kanál, ale bojí sa ho najať, tvrdí mediálny magnát Rupert Murdoch. Práve on mu ponúkol novú šou.

18.09.2021 13:30
debata

Britský konzervatívny komentátor Piers Morgan, ktorý sa preslávil ako náhradník moderátora Larryho Kinga v americkej televízii CNN, podpísal zmluvu so spoločnosťou News Corp a Fox News Media.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Piers Morgan (@piersmorgan)

Morgan naposledy moderoval rannú šou v britskej televízii ITV. Tú však opustil po tom, ako stanica dostala rekordných 50 000 diváckych sťažností na jeho zaujatosť voči manželke britského princa Harryho. Piers Morgan sa pustil do vojvodkyne zo Sussexu v reakcii na rozhovor, ktorý Meghan a Harry poskytli americkej moderátorke Oprah Winfreyovej. V ňom Meghan obvinila kráľovskú rodinu z rasizmu.

Na televíziu ITV podala sťažnosť aj samotná Meghan. Stalo sa tak potom, čo Piers Morgan spochybnil Meghanino tvrdenie, že pomýšľala na samovraždu, čo uviedla v otvorenom rozhovore s Oprah Winfreyovou. Meghan v sťažnosti k ITV vyjadrila obavy z možného dopadu Morganových komentárov na ostatných s tým, že jeho výroky môžu byť vnímané ako zľahčovanie vážnosti psychických problémov.

„Morgan je moderátor, ktorého chce každý kanál, ale bojí sa ho najať… Piers je vynikajúci moderátor, talentovaný novinár a hovorí to, čo si ľudia myslia a cítia,“ povedal mediálny magnát Rupert Murdoch, ktorí vlastní spoločnosť News Corp.

Pripravovaná relácia dostane od začiatku nového roka miesto v hlavnom vysielacom čase na britskej stanici talkTV. Okrem toho pôjde aj na austrálskej stanici Sky News Australia a dostupná bude tiež na internetovej platforme FOX Nation.

Moderátor Piers Morgan na archívnom zábere. Čítajte viac Moderátor Morgan pre kritiku Meghan končí v televízii ITV, prišli na neho tisíce sťažností

„Moja nová relácia bude predstavovať nebojácne fórum pre debaty a rozhovory, ktoré naštartujú širšiu diskusiu,“ povedal Morgan.

Moderátor okrem toho oznámil, že bude písať komentáre pre britský bulvárny denník The Sun a pre americký The New York Post.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Piers Morgan #vojvodkyňa Meghan

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...