Lopez sa predvádza s Affleckom na červených kobercoch, Garner má iné starosti! Tu je video

Dve ženy, ktoré patria medzi hollywoodske hviezdy, momentálne žijú odlišnými životmi.

18.09.2021 10:30
debata

Okolo Bena Afflecka sa dve ženy „točia“ neustále. Je to celkom prirodzené – kým Jennifer Lopez je jeho staronovou láskou, jeho exmanželka, Jennifer Garner, je stále matkou jeho troch detí. Dve ženy, ktoré patria medzi hollywoodske hviezdy, však momentálne žijú odlišnými životmi.

zväčšiť Jennifer Lopez a Ben Affleck vyzerali na... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Italy Venice Film Festival 2021 The Last Duel Red Carpet Jennifer Lopez a Ben Affleck vyzerali na benátskej filmovej premiére naozaj zamilovane.

Jennifer Lopez si pred pár dňami stihla zaletieť do Benátok, kde sa spolu s Affleckom stali hlavnými hviezdami premiéry novinky The Last Duel. O pár dní na to už svoju lásku okato predvádzali v New Yorku počas sledovaného podujatia MET Gala.

Video
Zdroj: Profimedia

A čo Jennifer Garner? Tú nezlákali ani festivalové Benátky, ani módne podujatie v New Yorku. 3-násobná mama sa už pred pár mesiacmi pustila do rozsiahlej rekonštrukcie domu v Brentwoode, kde trávi pomerne veľa času. Vedia to aj miestni paparazzi, ktorý pred staveniskom „čakajú“ na slávnu hviezdu (video hore).

Italy Venice Film Festival 2021 The Last Duel Red Carpet Čítajte viac Affleck priniesol do Benátok nový film aj Lopezovú! Ich bozky na premiére zatienili všetkých

Ako vidieť na zverejnenom videu, na dome a v jeho okolí je ešte stále čo robiť a ruku k dielu dáva aj herečka. Prenáša krabice a z času na čas dohliada aj na priebeh rekonštrukcie, aby bolo všetko podľa jej predstáv. Namiesto večerných rób si tak na seba pravidelne navlieka športové nohavice a mikiny, ktoré jej počas návštevy stavby zabezpečia pohodlie.

Jennifer Lopez a Ben Affleck vyzerali na...
Herečka Jodie Comer na slávnostnej premiére...
+19Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Jennifer Garner

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....