Filmový Loki už nie je sám! Na pláži po boku Hiddlestona zachytili pôvabnú kolegyňu

Azda najviac medializovaný bol jeho krátky románik s americkou speváčkou Taylor Swiftovou, potom sa však o súkromnom živote herca Toma Hiddlestona toho veľa nepopísalo.

19.09.2021 00:00
632431443 Foto:
Herec Tom Hiddleston a jeho nová partnerka Zawe Aston si spoločne užívali slnečné chvíle na ostrove Ibiza.
debata

Predstaviteľ filmového aj seriálového „zlosyna“ Lokiho z marvelovského univerza sa pred pár dňami objavil na pláži ostrova Ibiza a nebol sám. Po jeho boku sa objavila presne tá dáma, o ktorej sa už niekoľko týždňov špekuluje ako o hercovej novej partnerke. Reč je pritom o jeho známej kolegyni, herečke Zawe Ashtonovej, ktorú diváci môžu poznať napríklad zo seriálu Príbeh služobníčky.

O tom, že medzi dvojicou hercov by mohol panovať romantický vzťah, sa špekulovalo už pred pár rokmi. Bolo to v čase, keď Hiddleston a Ashton spoločne účinkovali v divadelnej hre na Broadway – dráme Betrayal. Niekoľko médií dokonca prinieslo informácie o zásnubách dvojice. Vtedy sa však podobné informácie nepotvrdili.

Herečka Jessica Chastain v šatách Burberry na premiére filmu The Eyes of Tammy Faye. Čítajte viac Ryšavá kráska na nepoznanie: Najprv vo filme a potom... takto ju vystrojili na premiéru!

Až nové fotografie ukazujú párik kolegov práve v romantickom svetle. Zawe s Tomom sa nežne na pláži pobozkali, dobre sa bavili a užívali si spoločné chvíle voľna.

Štyridsiatnik Hiddleston počas uplynulých mesiacov zaujal opäť ako spomenutý Loki, keď sa v rovnomennej sérii objavil na obrazovkách televízie Disney+, pričom momentálne pracuje na ďalšom televíznom projekte – historickom seriáli s fantasy-hororovými prvkami The Essex Serpent. Po jeho boku sa predstaví herečka Claire Danes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Ibiza #dvojica #Tom Hiddleston #Zawe Ashton

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...