Zamilovaní až po uši? Šťastná Zellweger sa túli k novému partnerovi, to je nehy!

Niekoľko mesiacov tvoria pár a zdá sa, že sú do seba zaľúbení až po uši. Dôkazom je aj nový záber herečky Renee Zellwegerovej a jej priateľa Anta Ansteada.

21.09.2021 10:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ant anstead (@ant_anstead)

Štyridsaťdvaročný britský moderátor a odborník na automobily Anstead zverejnil nedávno záber na svojom profile na Instagrame. Čiernobiela fotografia ho zachytáva s dvojnásobnou držiteľkou Oscara, ktorá sa usmieva a objíma ho rukou okolo krku. O desať rokov staršia Zellweger pôsobí na zábere naozaj spokojne a z páriku srší dobrá nálada aj náklonnosť.

Prvé správy o tom, že plavovláska začala randiť s populárnym moderátorom programu Celebrity IOU: Joyride, sa objavili koncom júna tohto roka. O pár dní neskôr už mali paparazzovia prvé zábery dvojice, ktoré vznikli na balkóne Antsteadovej vily v Kalifornii.

Untitled collage Čítajte viac Vnadná feministka, zvárač aj Adonis z pivovaru: Toto je 10 účastníkov sexi šou Love Island

Dvojica sa stretla prvýkrát práve pri nakrúcaní spomenutého programu – v ňom sa Renee Zellweger zúčastnila na procese rekonštrukcie starších automobilov, ktoré boli určené pre dvojicu zdravotníckych pracovníkov starajúcich sa o Zellwegerovej bývalú PR-manažérku Nanci Ryderovú. Tá bojovala s chorobou ALS a neskôr jej podľahla.

Hviezda hitov ako Denník Bridget Jonesovej, Návrat do Cold Mountain či naposledy filmu Judy mala svoju mediálnu zástupkyňu naozaj rada a v súkromí sa priatelili. Aj preto neodmietla účasť v programe, ba práve naopak, prišla s celou ideou.

zväčšiť Moderátor Ant Anstead s druhou manželkou... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 1474092026 Moderátor Ant Anstead s druhou manželkou Christine.

Podľa zdrojov z okolia sa Antsteadovi zapáčila najmä vrúcnosť a prajnosť texaskej rodáčky a následne medzi nimi preskočila iskra a začali sa stretávať v súkromí. Zellweger má za sebou jedno manželstvo, s hudobníkom Kennym Chesneym, ktoré však skončilo po pár mesiacoch.

Ansteadovi nevyšli už dve manželstvá. V rokoch 2005 až 2017 bol ženatý s Louise Ansteadovou, následne sa v roku 2017 oženil s modelkou a televíznou realitnou agentkou Christine Meursinge Haackovou. Dvojicu rozviedli tento rok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Renée Zellweger #Ant Anstead

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...