Adele na nových fotkách vyráža dych krásou. Prvýkrát s novým mužom: Toto je ON!

Už niet najmenších pochýb o tom, že britská hudobná megastar Adele je opäť zadaná. Potvrdila to aj oficiálne, na svojom Instagrame, kde zverejnila fotografiu s partnerom.

20.09.2021 09:05
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adele (@adele)

Pozn: Fotografiu nájdete preklikaním v obrázku hore vpravo

Tridsaťtriročná držiteľka niekoľkých cien Grammy v nedeľu pridala na sociálnej sieti trojicu fotografií, ktoré vznikli na súkromnom spoločenskom evente. Fanúšikov dostalo, ako očarujúco na nich autorka hitov Hello či Someone like you vyzerá. Oblečená v kreácii Schiaparelli Haute Couture, s dokonalým líčením a nahladko upravenými vlasmi pôsobí naozaj ako stopercentná diva.

Čo však zaujalo ešte viac, je tretia fotografia v poradí – na nej totiž Adele prvýkrát oficiálne pózovala s Richom Paulom, novým partnerom a známym športovým manažérom. O šesť rokov starší Paul sa objavuje po boku britskej rodáčky už niekoľko mesiacov, no celý čas sa špekulovalo o tom, aká je povaha ich vzťahu.

Adele Čítajte viac Adele ako ste ju nikdy nevideli! Fotkami zo súkromného archívu oslávila 33!

Pred časom dokonca niekoľko médií priniesli vyhlásenia od zdrojov z Adelinho okolia, že medzi dvojicou to nie je zatiaľ nič vážne a že si viac-menej spolu užívajú príjemné chvíle. Zverejnenie fotografie počas uplynulej nedele však podľa mnohých zjavne posúva vzťah Adele a Paula do novej roviny a novinári už hovoria o tom, že je to seriózne.

Adele bola v minulosti veľmi prísna, čo sa týka zverejňovania detailov zo svojho súkromia a niekoľko mesiacov dokázala dokonca tajiť svadbu či narodenie syna. Manželstvo so Simonom Koneckim, z ktorého pochádza jej jedno dieťa, sa však skončilo rozvodom. Po ňom Adele spájali napríklad aj s raperom Drakeom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Instagram #Adele #Rich Paul

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...