Akčná ako Wonder Woman! Dobehnúť vojvodkyňu Kate pôjde len ťažko, dokáže toho fakt veľa

Už v minulosti dostala manželka princa Williama od britských médií prezývku "Sporty Kate".

22.09.2021 10:00
Britain Royals Foto: ,
Vojvodkyňa Kate počas návštevy výcvikového strediska "RAF Air Cadets" v grófstve Cumbria.
debata

A nie len tak pre nič za nič! 39-ročná vojvodkyňa šport miluje od detstva a je aktívna v mnohých športových oblastiach. Či už ide o veslovanie, tenis, beh… So športom a fyzickou aktivitou nemá žiaden problém. Fakt, že žije aktívne, je jasne podpísaný na jej skvelej postavičke, ktorá sa dá celkom jasne opísať ako „modelkovská“.

„Sporty Kate“ sa aktuálne ukázala v akčných pózach počas jej návštevy výcvikového strediska RAF, kde sa kadeti púšťajú do zdolávania rôznych adrenalínových situácií. Vo výcvikovom centre v anglickej Cumbrii trojnásobná mama bez problémov zlaňovala či si vyskúšala zjazd na bicykli.

Vojvodkyňa Kate počas návštevy výcvikového...
Vojvodkyňa Kate počas návštevy výcvikového...
+2Vojvodkyňa Kate počas návštevy výcvikového...

Podujatia sa zúčastnili aj tamojšie deti. Trinásťročná Itelouwa Odipe z Lancasteru pre Daily Mail opísala chvíle s vojvodkyňou: „Chystala sa zlaňovať a ja som bola za ňou v poradí a ona sa ma spýtala, či chcem ísť pred ňou. Bola som trochu vystrašená, takže som povedala, že nie. Kate ma povzbudila, že ak sa odhodlám, počká ma tam dole.“

Kate opísala všetky aktivity, ktoré v stredisku prežila za úžasné výzvy. Ako inak, krásna vojvodkyňa ich zvládla s úsmevom na tvári a jej športový duch naplno prehovoril. „Premožiteľku“ medzi členkami kráľovských rodín nájde v športe len ťažko.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate počas návštevy výcvikového... Foto: SITA/AP, Andy Stenning
kate Vojvodkyňa Kate počas návštevy výcvikového strediska "RAF Air Cadets" v grófstve Cumbria.

Ako ešte dodala počas podujatia, je presvedčená o tom, že pobyt a šport v prírode je pre zdravý duševný rozvod detí a mladých ľudí kľúčový. Na pôde Kráľovskej nadácie je jej doménou práve boj za duševné zdravie a do propagácie svojho poslania sa dokáže naplno „ponoriť“, ako to predviedla v utorok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....