Z ich podoby odpadnete! Najmladší syn Micka Jaggera je jeho vernou kópiou

78-ročná hviezda kapely The Rolling Stones je hrdým otcom ôsmich detí, pričom štvorročný Deveraux je jeho jediným dieťaťom s partnerkou Melanie Hamrickovou.

23.09.2021 00:00
Mick Jagger Foto:
Spevák Mick Jagger.
debata (1)

Najmladší syn Micka Jaggera je jeho vernou kópiou. Áno, jasne to vidieť už vo veku štyroch rokov. Malý Deveraux sa na svojho slávneho otca nemôže podobať viac.

78-ročná hviezda Rolling Stones je hrdým otcom ôsmich detí, pričom štvorročný Deveraux je jeho jediným dieťaťom s partnerkou Melanie Hamrickovou. Práve pyšná mama z času na čas na svojom Instagrame zverejní záber ich potomka. Urobila tak aj teraz, keď sa podelila o čiernobiely záber svojho syna, ktorý zachytáva Deverauxa, ako sa pozerá dolu na fotoaparát a blond vlasy mu padajú okolo tváre. Chlapček pritom otŕča pery do kamery rovnako, ako to zvykol robiť jeho otec.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Melanie Hamrick (@melhamrick)

Pod fotografiou sa okamžite začali množiť komentáre fanúšikov, ktorý obrázok veľmi jasne opísali: „Celý Mick“, „Otca nezaprie“ a podobne.

35-ročná baletka Melanie Hamrick tvorí od roku 2014 pár s anglickým spevákom Mickom Jaggerom. V roku 2016 prišiel na svet ich prvý spoločný syn a dostal meno Deveraux. Pre známeho rockera ide o ôsmeho potomka, pre baletku ide o prvé dieťa.

Jagger má celkovo osem detí s piatimi ženami. Matkami jeho potomkov sú Marsha Hunt, Bianca Jagger, Jerry Hall, Luciana Gimenez a už spomínaná baletka Melanie Hamrick.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mick Jagger #Rolling Stones

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....