Boris Johnson dlho odmietal o počte svojich detí hovoriť! Až teraz to číslo potvrdil

Britský premiér Boris Johnson americkým médiám potvrdil, že je otcom šiestich detí.

23.09.2021 00:00
Britain Johnson Foto: ,
Britský premiér Boris Johnson a jeho maželka Carrie.
debata

Upozornila na to stanica CNN. Britský politik počet svojich potomkov doteraz skôr odmietal komentovať. Počet navyše zrejme nie je konečný. Súčasná manželka šéfa britskej vlády Carrie Johnsonová totiž v auguste oznámila, že s politikom čaká druhé dieťa.

johnson Čítajte viac Prekliaty pes! Boris Johnson opísal policajtom, do akých trápnych situácií ho privádza jeho pes

Počet svojich detí Johnson potvrdil v rozhovore v relácii Today stanice NBC. Na otázku moderátorky, či skutočne má celkom šesť potomkov, odpovedal stručne, že „áno“. Najmladší syn Wilfred žije s Johnsonom a jeho manželkou v sídle britských premiérov na Downing Street 10. Johnson označil prítomnosť syna, ktorý sa narodil v roku 2020, v oficiálnej rezidencii za „fantastickú vec“. Súčasne ale dodal, že starostlivosť o potomka si vyžaduje veľa práce a často mu musí meniť plienky.

Johnson o počte svojich detí dlho odmietal hovoriť a nie je jasné, prečo sa teraz rozhodol ich počet potvrdiť, uvádza CNN. Okrem najmladšieho Wilfreda má podľa tlače britský premiér štyri deti so svojou bývalou manželkou Marinou Wheeler a ďalšie jedno dieťa má z nemanželského vzťahu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Johnson

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...