Harry a Meghan konečne spolu na verejnosti! Ale čo to? Prešľap hneď v prvý deň ich pobytu v New Yorku

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry sa vo štvrtok objavili po dlhej prestávke ruka v ruke opäť na verejnosti. Svoje kroky nasmerovali do New Yorku.

24.09.2021 10:00
Royals NYC Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas návštevy New Yorku.
debata (3)

Najskôr sa objavili pri mrakodrape One World Trade Center, kde si uctili pri pamätníku obete teroristických útokov z 11. septembra z roku 2001. Následne si urobili krátku zastávku v luxusnom hoteli Carlyle Hotel, kde pár trávi svoj 4-denný pobyt v New Yorku.

Video
Zdroj: Profimedia

Krátko potom nasledovalo 40-minútové stretnutie v budove OSN, kde sa zúčastnili rozhovorov o pandémii ochorenia Covid-19, rasovej rovnosti a mentálneho zdravia, ako informuje Daily Mail. V sobotu sa má sledovaná dvojica objaviť na koncerte „Global Citizen Live“ v Central Parku, kde spolu s ďalšími osobnosťami podporia očkovaciu kampaň a spravodlivý celosvetový prístup k rozdeľovaniu vakcín. Podujatie podporia aj Ed Sheeran, Black Eyed Peas či Billie Eilish.

zväčšiť Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas návštevy... Foto: SITA/AP, Seth Wenig
APTOPIX Royals NYC Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas návštevy New Yorku.

Ako uvádzajú britské médiá, Meghan a Harry sú v New Yorku bez detí, Archieho (2) a Lilibet Dianu (3 mesiace) údajne nechali doma v Montecite a s najväčšou pravdepodobnosťou sa o ne stará Meghanina mama Doria.

meghan koláž Čítajte viac Nočná mora vojvodkyne Meghan je späť! Jej hlasný kritik, Piers Morgan, má novú šou

Keďže Harry a Meghan patria k najsledovanejším párom sveta, je ich cesta pod drobnohľadom médií od prvého kroku. A kritické reakcie nenechali na seba dlho čakať, podobne, ako sa stalo nedávno, keď sa Harry zúčastnil na charitatívnom turnaji v konskom póle, ktorý sa konal v Aspene v štáte Colorado. Harry v auguste na presun medzi Kaliforniou, kde žije a Coloradom využil súkromné lietadlo – a to je v ostrom rozpore s jeho plamenným aktivizmom za záchranu planéty.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas návštevy...
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas návštevy...
+3Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas návštevy...

V podobnom duchu sa niesol aj ich „enviromentálny“ prešľap počas štvrtkového presúvania sa po New Yorku. Dvojica mala k dispozícii konvoj 3-veľkých SUV áut, ktoré, ako uvádza Daily Mail, produkujú veľké množstvo emisií do ovzdušia. Po New Yorku sa dvojica na aute so sprievodom presúvala vyše 32 kilometrov. Pri svojom ekologickom aktivizme by mal byť Harry pri výbere dopravných prostriedkov ostražitejší a držať sa svojich vyjadrení, ktorými sa prezentuje na rôznych fórach, podotýkajú britské médiá.

Doposiaľ nie je jasné, či Harry a Meghan cestovali naprieč USA súkromným lietadlom alebo komerčným letom.

"Toto pôsobí ako enormne pokrytecké, ak vezmete do úvahy všetky tie reči o klimatickej zmene a ochrane životného prostredia. Harry vidí sám seba ako niekoho, kto je príkladom pre zvyšok sveta a pritom jeho vlastné správanie tomu nezodpovedá,“ napísal v auguste komentátor kráľovských záležitostí Tom Quinn.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...