Daniel Craig má čestnú hodnosť v britskom námorníctve, rovnakú ako James Bond

Herec Daniel Craig sa stal čestným veliteľom britského Kráľovského námorníctva.

25.09.2021 11:10
Britain Daniel Craig Foto: ,
Herec Daniel Craig získal v britskom kráľovskom námorníctve čestnú hodnosť.
debata

Hodnosť Craigovi udelil prvý lord admirality, admirál Tony Radakin pri príležitosti premiéry nového dielu filmovej série s názvom Nie je čas zomrieť, ktorý sa do kín dostane budúci týždeň.

„Je mi potešením privítať čestného fregatného kapitána Daniela Craiga v Kráľovskom námorníctve,“ povedal Radakin. „Daniel Craig bol posledných 15 rokov dobre známy ako fregatný kapitán Bond, dôstojník námorníctva, ktorý sa snaží počas svojich misií po celej planéte udržať Britániu v bezpečí. To isté robí skutočné námorníctvo denne a používa k tomu rovnaké technológie a zručnosti ako sám Bond,“ dodal.

daniel craig Čítajte viac Fanúšikovia agenta 007 sa dočkali! Dátum premiéry novej bondovky je tu

Kráľovské námorníctvo aj britské ministerstvo obrany spolupracovali s tvorcami najnovšieho filmu Nie je čas zomrieť (No Time to Die). Torpédoborec typu 45 HMS Dragon sa objavil aj v oficiálnej upútavke filmu. Diváci budú v snímke vidieť tiež zábery nakrútené na leteckej základni britského Kráľovského letectva (RAF) v Oxfordshire.

Na slávnostnú premiéru filmu, ktorá sa uskutoční 28. septembra v Londýne, príde aj britský princ Charles s manželkou Camillou. Účasť potvrdil i jeho syn princ William s manželkou Catherine.

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Craig #James Bond

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....