Prestížne gala v Monaku bez Charlene! Po Albertovom boku ju nahradila slávna hollywoodska blondínka

Princ Albert (63) sa stal hostiteľom prestížneho gala podujatia "Monte Carlo Gala for the Global Ocean", ktoré sa konalo v Monte Carle.

27.09.2021 00:00
albert Foto:
Princ Albert.
debata (1)

Počas poduajtia, ktoré sa roky zameriava na zacielenie pozornosti k ochrane oceánov a podmorského života, sa však po boku hostiteľa neusmievala jeho manželka. Kňažnú Charlene nahradila iná blondínka – o čosi slávnejšia hollywoodska hviezda Sharon Stone (63).

Neprehliadnuteľná herečka, hviezda Základného inštinktu, na podujatie dorazila vo fialovej róbe Dolce & Gabbana. Po boku monackého kniežaťa sa cítila ako ryba vo vode, spoločné pózovanie pred objektívmi im nerobilo žiadne problémy, naopak, užili si ho s úsmevmi na perách.

zväčšiť Princ Albert (63) a Sharon Stone  počas... Foto: Profimedia
sharon stone Princ Albert (63) a Sharon Stone počas prestížneho gala podujatia "Monte Carlo Gala for the Global Ocean", ktoré sa konalo v Monte Carle.

Okrem herečky robila počas večera spoločnosť monackému princovi aj jeho sestra, princezná Caroline. Práve ona už svoju švagrinú Charlene zastúpila na niekoľkých významných udalostiach, ktoré sa v Monaku konali počas leta.

albert Čítajte viac Matka nemanželského syna princa Alberta po rokoch prehovorila! Na princa ťažké srdce nemá, s Charlene je to už horšie

Monacká princezná Charlene sa už od mája nachádza v Juhoafrickej republike (JAR), kde sa zotavuje po operácii, ktorú podstúpila pre vážnu infekciu uší, nosa a hrdla. Začiatkom septembra dokonca náhle skolabovala a bola prevezená do nemocnice, následne sa jej stav zlepšil a z nemocnie bola prepustená.

charlene Čítajte viac Pár dní po odchode detí a manžela späť do Monaka princezná Charlene skolabovala

Choroba a komplikácie po operácii neumožňujú monackej kňažnej Charlene odcestovať do Monaka. Koncom augusta ju navštívil manžel a deti, ktorých sa tak dočkala po dlhých týždňoch. Rodina ju v Južnej Afrike doposiaľ navštívila len dva razy, prvý raz to bolo začiatkom júna v KwaZulu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sharon Stone #princ Albert

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...