Nebolo ti teplo, Meghan? Internet vtipkuje na účet newyorského outfitu vojvodkyne

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry vo štvrtok začali svoju oficiálnu návštevu New Yorku.

26.09.2021 00:00
Royals NYC Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas návštevy "Mahalia Jackson School" v Harleme v New Yorku.
debata (1)

Ich kroky v piatok okrem iného smerovali aj do Harlemu, kde dvojica navštívila školu „Mahalia Jackson School“ a stretli sa s jej žiakmi. Čerstvá 40-nička čítala deťom počas stretnutia aj úryvky z jej knihy s názvom " The Bench" (Lavička). Na dvore ukázali deti páru svoje maľby a takisto sa „vrhli“ na princa Harryho, ktorý sa nebránil ich objatiam. Počas toho, ako jeho manželka čítala z knihy, on sedel medzi študentami a počúval.

Video
Zdroj: Profimedia

Britské médiá si však zobrali pod drobnohľad aj outfit manželky princa Harryho, tak, ako to bežne robili počas jej oficiálnych vystúpení aj v minulosti. Nielen médiá, okrem iných Daily Mail, ale aj diskutujúci na internete si okamžite všimli podobnosť outfitu vojvodkyne s inou známou dámou.

Royals NYC Čítajte viac Harry a Meghan konečne spolu na verejnosti! Ale čo to? Prešľap hneď v prvý deň ich pobytu v New Yorku

Meghanina červená voľba podľa spomínaného denníka nápadne pripomína farebne jednoliaty outfit Michelle Obamovej, ktorý mala na sebe v deň inaugurácie prezidenta Joe Bidena, ktorá sa konala v januári 2021 a za ktorý si vyslúžila pozitívne ohlasy.

zväčšiť Január 2021 - bývalý americký prezident Barack... Foto: SITA/AP, Jim Lo Scalzo
Biden Inauguration Január 2021 - bývalý americký prezident Barack Obama a jeho manželka Michelle Obama prichádzajú na inauguráciu.

Meghan počas návštevy školy v Harleme siahla po tmavočervenej – bola do nej zahalená od hlavy po päty. Pozornosť vzbudil kašmírový kabátik značky Loro Piana v hodnote takmer 6 000 dolárov. V diskusiách sa ľudia pýtali, či v ňom Meghan nebolo horúco, keďže v New Yorku bolo v piatok 22 stupňov Celzia. Zatiaľ, čo sa Meghan predvádzala v kašmírovom kabáte, ľudia okolo nej „vydržali“ v ľahkých šatách a deti v krátkych rukávoch. Ku kabátiku zvolila široké nohavice rovnakej značky za takmer 1 700 dolárov a lodičky vychyteného dizajnéra Manola Blahnika.

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas návštevy...
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas návštevy...
+2Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas návštevy...

Pod článkami o vojvodkyni Meghan sa tak začali množiť komentáre typu: „Nebolo ti teplo, Meghan?“ a takisto tie, ktoré upozorňovali na „okopírovaný look“ niekdajšej prvej dámy USA.

zväčšiť Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas návštevy... Foto: SITA/AP, Richard Drew
Royals NYC Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas návštevy "Mahalia Jackson School" v Harleme v New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #New York #vojvodkyňa Meghan

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...