Princezné Beatrice a Eugenie zostali bez slov! Harry ich celkom odrovnal

Princ Harry (37) pred časom potvrdil vydanie knihy pamätí, v ktorej sa podelí o chyby a poučenia zo svojho života, ale už istý čas je okolo nej poriadne "dusno".

27.09.2021 00:00
harry Foto: ,
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan počas návštevy New Yorku.
debata

Nečudo, vzťahy v kráľovskej rodine sú Harryho mediálnymi výstupmi značne naštrbené a avizovaná kniha ich robí ešte náročnejšími.

Hoci televízia BBC informovala, že Harry hovoril so svojou rodinou o vydaní knihy, princov hovorca uviedol, že princ neočakáva, že od Buckinghamského paláca dostane povolenie.

william, harry Čítajte viac Bestseller, ale za akú cenu! Čo Harryho poháňa neustále ubližovať kráľovskej rodine?

Nielen Harryho najbližšia rodina – kráľovná Alžbeta II., princ Charles či princ William sú z tejto správy naozaj len málo nadšení, píše Daily Mail. Nepokoj vniesol správou aj do života jeho sesterníc – princeznej Eugenie (31) a princeznej Beatrice (32).

2021 Global Citizen Live - New York Čítajte viac Harryho odkaz vyslaný kritikom jeho manželky priamo z pódia nemohol byť jasnejší

„Emocionálne napätie, keď budú čakať rok na zverejnenie knihy, bude priam neznesiteľné,“ povedal zdroj pre Daily Mail. "Princezné Eugenie a Beatrice zostali bez slov potom, čo Harry oznámil, čo chystá,“ informuje spomínaný denník.

Beatrice Čítajte viac Do britskej kráľovskej rodiny pribudol ďalší člen! Princezná Beatrice je už mamou

Princezná Eugenie by si určite radšej, než sa trápila nad tým, čo Harry zverejní vo svojej knihe, v pokoji vychutnávala materské povinnosti. Len začiatkom februára totiž porodila svoje prvé dieťa, syna Augusta. A čerstvou mamou je už pár dní aj jej sestra, princezná Beatrice. Prvé dieťa porodila svojmu manželovi, Edoardovi Mapellimu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...