Už chýbajú len poletujúce vločky snehu! Natáčajú snáď Lopez a Affleck romantický film?

Jennifer Lopez má romantických filmov na konte dosť - tak prečo jednu láskou nabitú scénu nepredviesť priamo na ulici? Nie s hereckým partnerom, ale s Affleckom.

28.09.2021 00:00
lopez Foto:
Jennifer Lopez a Ben Affleck si vymieňali bozk ypriamo na ulici v New Yorku.
debata

Láska okolo nich je priam hmatateľná… Ak si ktosi myslí, že dvojica si necháva prejavy nežností výlučne pre seba, tak je na omyle! Aktuálne jeden z najsledovanejších párov sveta – Jennifer Lopez a Ben Affleck – svetu predvádzajú, ako má 100-percentná romantika vyzerať.

52-ročná hviezda má skúseností na konte naozaj dosť – romantické filmy točiace sa okolo lásky, svadby, rozchodu a opätovného nájdenia lásky – tých natočila naozaj dosť. Scény ako vystrihnuté z jedného z nich slávny párik ponúkol paparazzi fotografom priamo na ulici New Yorku. A okoloidúci? Tí sa nestačili diviť, koho to „pristihli“ pri bozkoch pod mrakodrapmi.

Video
Zdroj: Profimedia

Lopez počas víkendu vystúpila spolu s ďalšími umelcami na sledovanom koncerte Global Citizen Live v Central Parku, kde sa okrem iného objavili aj princ Harry a vojvodkyňa Meghan. Čas po koncerte si speváčka vychutnávala už v zajatí svojho partnera prechádzkami po meste.

Italy Venice Film Festival 2021 The Last Duel Red Carpet Čítajte viac Slová ťažko zamilovaného muža! Affleck prehovoril o Lopezovej

Pred pár dňami sa Affleck (49) prostredníctvom rozhovoru pre „AdWeek“ o svojej partnerke vyjadril takto: „Inšpiruje nespočetné množstvo ľudí a dáva im pocit, že v tejto krajine majú svoje trvalé miesto.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Ben Affleck

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....