Spoznali by ste krásnu hviezdu Gossip Girl? Navyše, so slávnym manželom po boku

Len ak poriadne zaostríte, spoznáte v tomto "takmer" obyčajnom páriku na newyorskej ulici slávny hollywoodsky pár - Blake Lively a Ryana Reynoldsa.

01.10.2021 00:00
Blake Lively a Ryan Reynolds Foto:
Blake Lively a Ryan Reynolds.
debata

Blake Lively a Ryan Reynolds tvoria pár takmer jedenásť rokov, deväť z nich ako manželia.

34-ročná hviezda seriálu Gossip Girl a jej kanadský manžel si užívajú naozaj spokojný vzťah, ku ktorému patria aj ich tri ratolesti. Tá posledná, dcérka Betty, prišla na svet v roku 2019. Okrem nej vychovávajú dcérky James (6) a Inez (4).

Aktuálne ich zachytili paparazzi ako sa ruka v ruke prechádzajú New Yorkom. Obaja volili ležérne oblečenie a herečka číhajúcim fotografom dokonca zakývala (video).

Slávna blondínka mala na sebe výrazné, čierno-biele šaty a módne topánky Christian Louboutin v hodnote takmer 1 000 dolárov.

Video
Zdroj: Profimedia

Len pred pár dňami si prechádzku New Yorkom doprial aj iný sledovaný pár – Jennifer Lopez a Ben Affleck. Tí však predviedli pred objektívom „hotové“ divadlo, ako vystrihnuté z romantického fil­mu.

lopez Čítajte viac Už chýbajú len poletujúce vločky snehu! Natáčajú snáď Lopez a Affleck romantický film?

Pár Blake Lively a Ryan Reynolds je zosobášený od roku 2012 a pred oltár sa postavil potom, čo sa stretol pred kamerami snímky „Green Lantern“ v roku 2011. Prvou manželkou Reynoldsa bola herečka Scarlett Johansson, s ktorou žil v manželstve tri roky. Ich vzťah bol bezdetný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #Ryan Reynold

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...