Bloomova ex si s Katy Perry rozumie ako s kamoškou: Po rozchode môžete byť láskavý

Rozísť sa nebýva vždy ľahké a ak sú prítomné aj deti, zvykne sa rozchod rodičov často zvhrnúť na boj o ich priazeň. Medzi Mirandou Kerrovou a jej bývalým manželom Orlandom Bloomom sa to naštastie nestalo.

01.10.2021 07:00
shutterstock 1221980038 Foto:
Modelka Miranda Kerr a jej manžel Evan Spiegel.
debata (1)

Austrálska rodáčka a niekdajšia topmodelka značky Victoria's Secret, ktorá sa momentálne venuje najmä vlastnému podnikaniu, sa nedávno vyjadrila na adresu svojho ex. S nadšením opísala, že je veľmi rada, že spolu tak dobre vychádzajú a dokonca si rozumejú navzájom aj s novými partnermi.

„Evan (pozn. Evan Spiegel, Kerrovej súčasný manžel) a Orlando si fakt rozumejú a Katy (pozn. Katy Perry, Bloomova súčasná partnerka) a ja sme na tom rovnako. Je to skutočné požehnanie a inak by som si to ani neželala. Takéto vzťahy predsa tiež môžu byť harmonické a vy môžete byť skrátka láskavý človek,“ vyhlásila v rozhovore pre podcast Ladies First.

zväčšiť Herec Orlando Bloom a jeho partnerka Katy Perry... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Academy Museum of Motion Pictures Gala Herec Orlando Bloom a jeho partnerka Katy Perry boli v dobrej nálade. Perry mala na sebe šaty Louis Vuitton.

Kerr dokonca uviedla, že so speváčkou Perryovou si sadli takmer okamžite. „Akoby sme boli kamošky už predtým, alebo niečo také. Od prvého dňa, čo sme sa ja a Orlando rozišli, sme si boli veľmi blízke, skutočne dobré kamarátky. Vždy som mu želala len to najlepšie a on si želal to najlepšie pre mňa,“ opísala idylický vzťah 38-ročná modelka.

S Bloomom majú spoločného syna Flynna, zatiaľ čo súčasnému manželovi Spiegelovi porodila synov Harta a Mylesa. Bloom má s Perryovou tiež dcérku Daisy.

Herečka a speváčka Jennifer Hudson dorazila v...
Herečka Selma Blair v kreácii Rokh.
+15Manželia Tom Hanks a Rita Wilson.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #manželstvo #vzťah #Miranda Kerr #Orlando Bloom #expartner

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...